Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Proč žloutkové věnečky při pečení někdy zapadají? 31.12.2001, rubrika: Tipy a triky Při pečení žloutkových věnečků se někdy stane, že žloutkové věnečky zapadávají. Je to způsobeno malým narestováním těsta na ohni. V tom případě těsto nesnese všechna vejce, je řídké a věnečky při obracení zapadají. více...


Šlehačka 31.12.2001, rubrika: Tipy a triky Jak se napraví šlehačka, když je trochu nakyslá? Jak zamezíme tomu, aby šlehačka neřídla?
Co se zbylou ušlehanou smetanou? více...


Mistrovství světa cukrářů seniorů 1999 30.12.2001, rubrika: Akce a soutěže Světová unie cukrářů UIPCG a Společenstvo cukrářů České republiky uspořádaly v Brně ve dnech 20. - 22. října v areálu brněnského výstaviště v pavilonu E, při příležitosti veletrhu řemesel SIMET, Mistrovství světa cukrářů - seniorů.
více...


Soutěž o Zlatou slunečnici HERA 1999 30.12.2001, rubrika: Akce a soutěže Dne 8. listopadu se konal již pátý ročník soutěže "O Zlatou slunečnici HERA". Tato mimořádná akce, kterou pod záštitou Asociace kuchařů a cukrářů ČR pořádal výrobce rostlinného tuku HERA firma Unilever více...


Soutěž cukrářů a perníkářů při výstavě GASTRO 1999 30.12.2001, rubrika: Akce a soutěže Ve stínu Mistrovství světa cukrářů seniorů 1999 v Brně, se konala soutěž perníkářů a cukrářů v Pardubicích, které se zúčastnilo celkem 39 soutěžících. více...


Europain - mezinárodní veletrh pekařství, cukrářství a lahůdkářství 30.12.2001, rubrika: Akce a soutěže Po třech letech se konal v Paříži opět veletrh, který seznamoval odborníky z celého světa s novinkami v oborech: více...


Dbejme osvětlení výkladů 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Zdá se nám malicherností,slyšíme-li podobnou výzvu.Každý řekne:což nejsou naše výlkady osvětleny?Ovšem že jsou více...


Jak se vystihuje teplota u čokoládové polevy 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Čokoláda kterou chceme máčet některé druhy bonbonů,prtalinek,nebo potahovat různé druhy cukrářského zboží,nazývá se čokoládová poleva(máčecí hmota,couverture,tunkmasse). více...


Věšák na trubičky 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Upravovací a zdobící trubičky se často pro nepořádek ztrácejí. Máme-li je uschovány ve skříni, je hledání potřebného druhu obtížné. více...


Zkouška nepatrně nakyslé smetany 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Mnohý cukrář zajisté přišel do rozpaků, když mu zkyslo větší množství smetany a nedalo se přesně zjistit, zda smetana již byla nakyslá když ji obdržel od dodavatele. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.