Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Že by medovník takto? Že by medovník takto? 9.3.2012, rubrika: Recepty Včera jsem dělala zkušební medovník (mám ho dělat jako svatební dort) a našla jsem tento recept na Cukrář .cz a podle něj jsem to udělala stěmito obměnami. Povedl se dokonale, chuť, barva a vůně je autentická jako u originálu. více...


Děkujem ti vládo za to, žes zdražila nám vejce Děkujem ti vládo za to, žes zdražila nám vejce 8.3.2012, rubrika: Cukrářská poezie Děkujem ti vládo za to,
- žes zdražila nám vejce, -
nekoupíme jich už plato
- a jíst budem mravence. -

více...


GASTROJUNIOR - pořád stejný nebo stále udržující vysoký standard? GASTROJUNIOR - pořád stejný nebo stále udržující vysoký standard? 7.3.2012, rubrika: Akce a soutěže Co je lepší napsat? Že jsme viděli skoro totéž co před 18 léty nebo že soutěž je tak vyspělá, že si udržela vysoký standard po dlouhou dobu 18 roků? více...


Sacharin versus cukr Sacharin versus cukr 2.3.2012, rubrika: Suroviny Cukr je svým složením uhlohydrát, je ze všech potravin nejčistší a neobsahuje vodu. Sacharid je chemický preparát vyrobený složitou cestou z mezivýrobků dehtu kamenouhelného a chemicky je to kyselina orlosulfaminobenzoová nebo její sodná sůl.
více...


Francouzský Croqembouche Francouzský Croqembouche 27.2.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy Výrobek je ryze francouzskou specialitou sestávající z odpalované hmoty plněné pařížským krémem, avšak ne tím, který je u nás znám jako čokoládový krém. Jedná se o francouzský vařený puding ze žloutků a hladké mouky, dochucený rumem.

více...


Kyprost těsta Kyprost těsta 23.2.2012, rubrika: Cukrařina Listové máslové těsto se zase zvedá a listuje na vrstvy působením vodních par v těstě obsažených a přítomný tuk je zábranou pro jejich únik, a ty se v těstě roztahují a dochází tak ke zvedání jeho jednotlivých vrstev.
více...


Budiž stříbro pozlaceno - národní tým ve Stuttgartu Budiž stříbro pozlaceno - národní tým ve Stuttgartu 21.2.2012, rubrika: Akce a soutěže Protože tým, který je v neustálé olympijské bodové snaze se odít do zlatého roucha a který se už nejednou dílčím způsobem soukal do jednoho z jeho rukávů, nakonec v závěrečném hodnocení odcházel z pódia ve skromnějším stříbře více...


SIGEP - FRIGOMAT  a zmrzlinové vitríny v Rimini / - 8. SIGEP - FRIGOMAT a zmrzlinové vitríny v Rimini / - 8. 19.2.2012, rubrika: Cukrařina Co vitrína, to jiný tvar, výraz a osobitá mluva působnosti, je krédo ItalProget designu. A za tím si i stojí a předkládá i v tomto předsevzetí zákaznickým masám riminského veletrhu, se speciálním zaměřením na zákazníka. více...


SIGEP - FRIGOMAT a jeho zmrzlinoví Titáni / -7. SIGEP - FRIGOMAT a jeho zmrzlinoví Titáni / -7. 15.2.2012, rubrika: Akce a soutěže Souhrn všech uvedených předností výrobníků ZNAČKY frigomat a její serie TITAN, řadí tyto italské výrobníky směsí točené znrzliny mezi absolutně nejlepší ve svém oboru. více...


Valentýnská růže Valentýnská růže 13.2.2012, rubrika: Cukrářská poezie Růži lásky tobě dávám
a ty do mého jí vkládáš klína,
- v lásce se ti odevzdávám -
v den svatého Valentýna…

více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222     
další >>

Dnes je středa 24. dubna 2019
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.