Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Kousek té nejlepší kultury 19.9.2002, rubrika: Káva Jak jen to zní nejokřídlenější moudrosloví v Rakousku? "Vídeňáci chodí do kaváren, protože zaprvé nejsou doma a zadruhé nejsou na čerstvém vzduchu." Není tedy divu, že pod pojmem kavárna se již dvě stě Iet rozumí většinou vídeňská kavárna. více...


Cukr a diabetes 17.9.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nová dietní doporučení pro diabetiky povolují omezené množství cukru. více...


MEDOVNÍK 17.9.2002, rubrika: Recepty Medovník je lépe nechat 1-2 dny odležet v chladu. více...


Fruktóza a její použití v cukrářské výrobě 15.9.2002, rubrika: Cukrařina Fruktóza je přírodní monosacharid běžně se vyskytující ve zralém a různém množství a proto je označována jako ovocný cukr. Je vhodná k výrobě výrobků pro diabetiky které mohou tito konzumovat v rámci diety určené lékařem.
více...


VČELÍ MED 13.9.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nejlepší med, který vyniká svou jakostí, je na Krymu více...


O PERNÍKU 13.9.2002, rubrika: Suroviny Perníkové zboží je nejstarší druh pečiva, počátky jeho výroby jsou kolem 70.roku našeho letopočtu, ovšem v jiné podobě a kvalitě než dnes. více...


OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI 11.9.2002, rubrika: Hygiena Zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví se v dílu 7 věnuje ochraně zdraví při práci. Zde je uvedena povinnost všech zaměstnavatelů zařazovat práce do kategorií, bez ohledu na to zda a kolik zaměstnává osob. více...


Vynikající větrníčky 9.9.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pro dnešní den máme pro Vás zcela netradiční větrníčky, jsou velice odlišné od klasických větrníků z pálené hmoty, shodují se jen v názvu, jejich výroba, náplň jsou cela jiné a věříme že se mohu stát oblíbeným sortimentem Vaší cukrárny více...


Upravené ovoce v cukrářských výrobcích 6.9.2002, rubrika: Cukrařina Ovoce patří v lidské výživě k důležitým složkám zdravé výživy, protože obsahuje velké množství minerálních látek, vitamínů, organických kyselin a dalších látek, které našemu zdraví velice prospívají. více...


Čokoláda: pamlsek, lék, vražedný nástroj a droga 6.9.2002, rubrika: Suroviny Dnes si asi každý pod pojmem čokoláda představí čokoládovou tabulku nebo tyčinku. Existence čokoládových dobrot, tak jak je znáte, se však datuje až od roku 1847. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238     
další >>

Dnes je neděle 27. září 2020
svátek slaví Jonáš, zítra Václav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.