Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Javanais 13.11.2009, rubrika: Recepty Voda do náplně se svaří s cukrem na 118C (na silný let). Žloutky a celé vejce se prošlehne, k tomu se přidá vychladlý cukrový rozvar a za postupného přidávání změklého másla se vyšlehá krém. Peče se cca 8 minut při 220C do zlatava. více...


Táborská tvrz kuchařského národního týmu 10.11.2009, rubrika: Akce a soutěže Pojďme se podívat do cukrářského koutu Orea Hotelu Dvořák Tábor, kde se s námi se svými cukrářskými poznatky podělil národní reprezentant Lukáš Skála, který použil klasický knedlík, jako součst cukrářské kompozice více...


Čokoládové království 5.11.2009, rubrika: Cukrařina V nabídce najdete hned osm druhů čokolády - od bílé až po extra tmavou s 85 procenty kakaa. Z nich se připravuje až sedmdesát druhů pralinek. Kromě klasických přísad, jako jsou oříšky nebo mandle, můžete narazit také na papriku více...


Čokoládové polotovary / - 2. 3.11.2009, rubrika: Cukrařina Výrobním postup je velmi jednoduchý, spočívající v dokonalém promíchání všech surovin (kakaové máslo předem rozpustíme).
Pro výrobu kvalitní hmoty je důležité, aby měl cukr co nejjemnější granulaci. více...


Čokoládové polotovary / -1. 2.11.2009, rubrika: Cukrařina Čokoládové polevy bývají aplikovány do různých ozdob - zředěné kakaovým máslem a vytemperované s použitím drobných šablon, kornoutkem, případně jejich tvar dovoluje použití přímo ke zdobení cukrářských výrobků. více...


Kypříme těsto 27.10.2009, rubrika: Cukrařina Pečivu dodáváme kyprosti různým způsobem. Především těsto velmi pečlivě a dostatečně dlouho vypracováváme, abychom do něho vháněli hodně vzduchu. Vzduchové bubliny se při vaření či pečení roztahují, zvedají těsto a pečivo zůstane pórovitým . více...


Pastovitá glukóza 22.10.2009, rubrika: Recepty Čokoládu nalámeme do hrnku a v horké vodní lázni rozpustíme. V jiné nádobě smícháme glukózu a rozvar a zahřejeme na teplotu 32 stupňů. Směs nalijeme na čokoládu, která má pokojovou teplotu a dobře rozmícháme. více...


Jak bude vypadat dort pro SuperStar? 21.10.2009, rubrika: Akce a soutěže Dvounárodní zpěvácká soutěž v hledání nových talentů SuperStar, se bude prezentovat cukrářským výrobkem v podobě slavnostního dortu.
Jeho podobu můžete spatřit v pořadu Snídaně s Novou ve čtvrtek 22.10. v 7:40 hodin na stanici Prima. více...


Úspěšné bzenecké cukrářky na dolnorakouské soutěži 15.10.2009, rubrika: Akce a soutěže Naše škola byla pověřena reprezentační povinností Česka, mající akcent důrazu na vzájemném porozumění mezi sousedními regiony obou stran našich hranic.
Nám připadl úkol na účasti v cukrářské soutěži, dle vypsaných propozic. více...


Číšnický maraton aneb "Vrchní prchni!" 13.10.2009, rubrika: Akce a soutěže Nostalgická atmosféra kultovního filmu dokreslená hudbou byla nepřehlédnutelným lákadlem do pouliční verze Vrchní, prchni. Neméně přitažlivá byla situace pro opravdové číšníky. Ti vybíhali ze svých pracovišť a povzbuzovali své falešné soky. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.