Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Cukrovar Vrbátky ve sladkém nárůstu 9.10.2003, rubrika: Suroviny Cukrovar Vrbátky na Prostějovsku zaznamenal za první pololetí letošního roku výrazný nárůst hrubého zisku. V porovnání s loňským rokem za stejné období se jednalo o navýšení na 104,6 milionů Kč, což se rovná více jak stoprocentnímu vzestupu. více...


Kdy cukroví a kdy cukrovinky 9.10.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tyto dva názvy mající téměř podobnou slovní podobu, se od sebe liší. Pod pojem "cukrovinky" lze zařadit takové zboží, které se vyrábí strojně (lze též říci továrně) a zároveň i na sklad. více...


8. ročník výstavy GASTRO Pardubice - začínáme dnes! 9.10.2003, rubrika: Akce a soutěže Rádi byste nově vybavili kuchyň Vaší restaurace ? Zařizujete nový hotelový interiér ? Sháníte nové dodavatele ? Zajímají Vás nové trendy a nové výrobky v potravinářském průmyslu ? Chcete se dozvědět nejnovější trendy ve zdobení cukrářských výrobků ? více...


Výkladní skříň je nejlepší prodavač 7.10.2003, rubrika: Tipy a triky Mnohdy se nám naskytne úvaha, proč se v jednom obchodě stejné zboží prodává lépe než v druhém. Svoji roli zde hraje více faktorů, ale mezi jeden z velmi důležitých patří výkladní skříň. více...


Co je suchý led 6.10.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy Suchý led byl vynalezen na počátku minulého století v Indii vojenským lékařem. Je to ztuhlý plyn (kysličník uhličitý), kdežto obyčejný led je ztuhlá voda. Suchý led je o 60 °C studenější než obyčejný led. více...


Osvěta DIAMANTové OMEGY 2.10.2003, rubrika: Cukrařina Potravinářské firmy OMEGA CZ a DIAMANT jsoucí ve vzájemné symbióze ve službách pekařských a cukrářských potřeb, prováděly v podzimních dnech osvětovou misi v českých zemích. více...


Odkud pochází vlašský ořech 29.9.2003, rubrika: Suroviny Název vlašský zavede naši představivost automaticky na italské území. Ale z Apeninského polostrova byl pouze expedován do ostatních evropských zemí, a podle Vlašska obdržel tento název. více...


BR: Odkolek v cenovém vzestupu 26.9.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy Přední tuzemský výrobce mouky a pečiva Odkolek se chystá zvednout ceny svých produktů o 20 procent a to v závěru letošního roku. více...


Pekaři mají opět svého mistra 23.9.2003, rubrika: Akce a soutěže Poslední srpnový víkend, jako perlička na dortu vydařených prázdnin, se konal v Leštině u Zábřeha již druhý ročník Mistrovství pekařů a cukrářů ČR a SR na horských kolech.
více...


Hořká čokoláda obsahuje zdraví prospěšné látky 22.9.2003, rubrika: Suroviny Hořká čokoláda může být podle nových poznatků zveřejněných v časopise Nature zdravější než čokoláda mléčná. Obsahuje totiž prospěšnější antioxidanty, tedy látky, které působí příznivě na srdce a cévy. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228     
další >>

Dnes je pondělí 14. října 2019
svátek slaví Agáta, zítra Tereza

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.