Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Stoleté výročí kuchařských a cukrářských spoluků 4.6.2003, rubrika: Akce a soutěže Na talíři Rakousko-Uherské monarchie bylo možno ochutnat vše. Potkávaly se zde kuchyně národů a národností a nechyběla mezi nimi kuchyně česká. Naši dědové a pradědové vkládali do své profese tradice lidové kuchyně ... více...


Višňový parfait s čokoládou a višňovou omáčkou 4.6.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na řezu dezertu parfait lehce přerušované kousky mohrenglanzu, uprostřed čerstvá višeň. Dezert doplněn tmavou omáčkou s kousky višní.
Chuť a vůně lehce čokoládová spolu s výraznou chutí a aroma višní. více...


Tragant (gummi tragantha) 2.6.2003, rubrika: Suroviny Tragant je rostlinné mléko keřů, šťáva rostlin druhu kozincovitých vytékající z kůry po naříznutí. Keře Astragatus verus, Astragatus aretucus a Astragatus gummiter, obsahují tuto šťávu. více...


Gastro Hradec 2003 – nositelé ocenění „Pohár Rudolfa Přibyla“ 30.5.2003, rubrika: Akce a soutěže RADEK DAVID - lehká váha těžké kuchařské kategorie
ANNA BAŠTÝŘOVÁ - děva absolutní trefy více...


Receptury od Diamantu 28.5.2003, rubrika: Recepty více...


Historie obložených chlebíčků 26.5.2003, rubrika: Vzdělávejte se Anglické pojmenování obložených chlebíčků zní podle svého vynálezce "Sandwiches". Lord Sandwich, požitkář z doby Jindřicha III, byl též velkým hráčem a proseděl celé dny a noci u zeleného hracího stolu. více...


G+H 26.5.2003, rubrika: Akce a soutěže Trochu tajemná značka pro laika, ale srozumitelná zkratka pro znalce gastronomie skrývala ve svých iniciálách stěžejní program I . Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování. více...


VYHLÁSENIE VÍŤAZOV SÚŤAŽE ZLATÁ ČIAPKA NESTLÉ 23.5.2003, rubrika: Akce a soutěže Juniorská súťaž je určená pre študentov odborných škôl, učilíšť a HA so zameraním kuchár–cukrár, a mladí študenti v nej majú možnosť uplatniť svoje praktické vedomosti. Seniorská súťaž je určená všetkým kuchárom a kuchárkam z celého Slovenska více...


Kde se začala požívat káva 19.5.2003, rubrika: Káva Pravlastí kávovníku arabského je Afrika a to jižní Etiopie - dříve Habeš -, kde se též začalo praktikovat pití černé kávy. Od Habešanů převzali kávovník Arabové a Peršané. více...


Jak se vyrábí obyčejná čokoláda 19.5.2003, rubrika: Tipy a triky Čokoláda k vaření má být pouze z kakaa a cukru, nejvýše trochy vanilky. Tato čokoláda nesmí být příliš sladká a má obsahovat asi 50 procent více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
     
další >>

Dnes je neděle 15. prosince 2019
svátek slaví Radana a Radan, zítra Albína

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.