Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Král čokoládové tvorby v Německu Král čokoládové tvorby v Německu 04.11.2011, rubrika: Cukrařina Německým čokoládovým mistrem byl vyhlášen Sebastian Kobelt, absolvent kolínské mistrovské školy, získávající mezinárodní zkušenosti tři roky na lodi Evropa jako šéfcukrář, tohoto času pracující v zámeckém hotelu ve Skotsku. více...


Čokoláda & víno – umění požitku Čokoláda & víno – umění požitku 03.11.2011, rubrika: Recepty • Čokoláda se nesmí přetáhnout horkem, proto ji rozpouštějte nad párou ve vodní lázni.
• Pokud můžete, vše šlehejte ručně, do směsi tak dostanete více vzduchu než při šlehání šlehačem a výsledná pěna bude nadýchanější.
více...


Asociace kuchařů a cukrářů ČR připravila dort k výročí ČR Asociace kuchařů a cukrářů ČR připravila dort k výročí ČR 01.11.2011, rubrika: Akce a soutěže Dort o váze více než 80kg byl sestaven z šesti pater v barvách České republiky,
ozdob z marcipánu - 80x státní symbol, 41x státní vlajka, další doplňkovou ozdobou byl symbolický lev a trikolora v délce 25m. více...


Dezert crumble Dezert crumble 28.10.2011, rubrika: Recepty Crumble existuje ve sladké i slané variantě. V té první je to vlastně jenom ovoce zasypané drobenkou, u slaných crumblů bývá náplň zeleninová či houbová a cukr v drobence nahrazuje sýr.

více...


Koláče a ovoce Koláče a ovoce 27.10.2011, rubrika: Cukrařina Kromě valašských frgálů jsou hrušky skvělé ve francouzských koláčích z křehkého těsta nebo pošírované v červeném víně a podávané s mléčným karamelem. A pak je tu ještě jednoduchý a lahodný hruškový kompot.

více...


Tiramisu Tiramisu 17.10.2011, rubrika: Recepty Mascarpone prošlehejte se zbytkem cukru, přidejte zrníčka z vanilkového lusku (můžete nahradit vanilkovým cukrem) a postupně přidávejte sherry, nebo nějaký likér. Krém musí být voňavý a lesklý. Nakonec přimíchejte pomerančovou šťávu
více...


NESCAFÉ POTVRZUJE ROLI HLAVNÍHO INOVÁTORA V KATEGORII KÁVY NESCAFÉ POTVRZUJE ROLI HLAVNÍHO INOVÁTORA V KATEGORII KÁVY 12.10.2011, rubrika: Káva Společnost Nestlé Česko uvádí na trh novou kávu NESCAFÉ GOLD. Receptura kávy je navíc vylepšená o intenzivnější aroma a silnější kávovou chuť a uspokojí potřeby i nejnáročnějších konzumentů kávy.
více...


Oslaďte si Halloween s Ben & Jerry’s a dýňovými recepty Oslaďte si Halloween s Ben & Jerry’s a dýňovými recepty 20.09.2011, rubrika: Recepty Všechny suché přísady promícháme a přidáme na plátky pokrájené máslo a vejce. Těsto prohněteme a poté propracujeme na pracovní desce a necháme odpočinout v chladu. Mezitím si připravíme náplň. více...


Organická zmrzlina: vysoká kvalita, lepší chuť a zaručený původ surovin Organická zmrzlina: vysoká kvalita, lepší chuť a zaručený původ surovin 14.09.2011, rubrika: Suroviny Zárukou vysoké kvality by měl být prověřený původ v ekologickém zemědělství, nepřítomnost chemických konzervantů, dochucovadel a umělých barviv. Jak si na tom z pohledu BIO stojí zmrzlina? více...


První mezinárodně certifikovaná škola – BUKASCHOOL MOST První mezinárodně certifikovaná škola – BUKASCHOOL MOST 08.09.2011, rubrika: Akce a soutěže Škola úspěšně dokončila certifikaci Recognition of Quality
Culinary Education u Světové asociace kuchařů (The World Association of Chefs Societies, WACS) a splňuje tak náročné mezinárodní podmínky pro udělení tohoto prestižního ocenění. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je úterý úterý 19. března 2024
svátek slaví Josef, zítra Světlana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.