Cukrář.cz

Reklama



NESCAFÉ POTVRZUJE ROLI HLAVNÍHO INOVÁTORA V KATEGORII KÁVY

12.10.2011 | Autor: Nestlé Česko | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Praha, 27. září 2011 – Společnost Nestlé Česko uvádí na trh novou kávu NESCAFÉ GOLD a potvrzuje tímto roli vedoucí značky a hlavního inovátora v kategorii rozpustné kávy. NESCAFÉ GOLD v nové, moderní designové sklenici nabízí spotřebitelům unikátní funkční benefity – lehce snímatelnou fólii a praktický systém uzavírání. Receptura kávy je navíc vylepšená o intenzivnější aroma a silnější kávovou chuť a uspokojí potřeby i nejnáročnějších konzumentů kávy.

„Přicházíme s unikátním designem obalu, který se inspiruje tvarem tradičního italského kávovaru. Moderní design zvyšuje atraktivitu kávy NESCAFÉ GOLD a ihned upoutá pozornost,“ vysvětluje Jana Vávrová, brand manažerka značky NESCAFÉ. Produkt disponuje také dvěma funkčními benefity. „Nová, lehce snímatelná fólie umožní snadné otevření sklenice a praktický systém zavírání s víčkem ,click & lock‘ zachová kvalitu kávy i čerstvost aroma,“ dodává Jana Vávrová. Neméně důležitým vylepšením je i nová receptura kávy NESCAFÉ GOLD. „Káva je díky vyššímu stupni pražení kávových zrn a vylepšené technologii výroby obohacena o intenzivnější kávovou chuť a výraznější aroma, což nároční spotřebitelé jistě ocení,“ uzavírá Jana Vávrová.

Společnost Nestlé uvedla v roce 1965 pod značkou NESCAFÉ GOLD celosvětově jako první na trh rozpustnou kávu vyráběnou unikátní technologií sušení „vymražováním“ (tzn. sušení při velmi nízkých teplotách), která uchovává výrazné aroma a bohatou chuť kávy, a tím ji dělá exkluzivní.  V České republice se prémiová značka NESCAFÉ GOLD prodává od poloviny 90. let.

Nezávislé doporučené maloobchodní ceny prémiové kávy NESCAFÉ GOLD se nemění. Cena 200g balení je 209 Kč, cena 100g balení je 139,90 Kč.
Víte, jak kávu správně připravit?

• Stejně, jako má čajový obřad své zásady, i ve světě kávy bychom se měli držet několika jednoduchých pravidel, která nám zaručí, že si svůj šálek opravdu vychutnáme.
• Při přípravě rozpustné kávy je kromě kávy samé nejdůležitější kvalita vody a její teplota. Pokud používáte „vodu z kohoutku“, nechte ji před nalitím do konvice chvíli odtéct. Tvrdou vodu lze změkčit několika zrnky soli.
• Správná teplota vody je 90 °C. Je-li teplota vody příliš vysoká, káva zhořkne, je-li teplota vody příliš nízká, káva je kyselá a slabá. Na požadovanou teplotu se voda uvařená v rychlovarné konvici zchladí po 1,5 min.
• Káva se podává horká, ideálně v předehřátém šálku, a měla by se co nejrychleji vypít. Ze zchladlé kávy totiž vyprchávají aromatické látky a mění se její chuť.


Dnes je úterý úterý 16. dubna 2024
svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.