Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


SIGEP - karamelové skvosty v Rimini / - 2. SIGEP - karamelové skvosty v Rimini / - 2. 30.1.2012, rubrika: Akce a soutěže Absolutním vrcholem emocí a zážitku, bylo večerní představování jednotlivých prací, které bylo prováděno způsobem úchopu soutěžního monumentu na předem připravené plošině dvěma muži za stabilizační asistence autorky díla. více...


SIGEP - sladký půvab v Rimini / -1 SIGEP - sladký půvab v Rimini / -1 27.1.2012, rubrika: Akce a soutěže To je Rimini, název města, ke kterému je v prvém měsíci každého roku nasměrován zakalený hrot střelky kompasu všech cukrářských poutníků směřujících do této posvátné cukrářské Mekky vyznavačů sladkého oboru.
více...


Perník - aneb bylo, nebylo Perník - aneb bylo, nebylo 23.1.2012, rubrika: Perník Lví podíl na docílení pěkného perníkového zboží má dobrá, správně pečící pec. Při výrobě každého pečiva má pec poslední slovo, které může znamenat úspěch či nezdar a to má vliv na kvalitu výrobku. více...


Cukrářská moudra Cukrářská moudra 20.1.2012, rubrika: Tipy a triky Nezávisí vše na receptu, nýbrž na zpracování hmoty. Žloutky se nemusí vždy míchat, případně málo asi z 5 dkg cukru. Ostatní cukr se musí dát do bílku a je vhodné jej přidat do šlehání hned od počátku.
více...


Dezert pohádka Dezert pohádka 18.1.2012, rubrika: Recepty Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného přidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obě hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm. více...


Perník z piva Perník z piva 16.1.2012, rubrika: Cukrařina Irové dávají Guinness snad do každého druhu dezertu. Tmavé pivo se lije do těsta na banánovou bábovku, vánočního pudingu i biskupského chlebíčku. Perník na irský způsob je díky přídavku Guinnessu neskonale vláčný a strčí do kapsy každý český model. více...


Tajemství zákaznické přízně Tajemství zákaznické přízně 11.1.2012, rubrika: Tipy a triky Je lepší pozdravit dvakrát neznámého nežli nepozdravit jednou svého zákazníka na ulici. Zdravte i ty, kteří k vám přijdou třeba jen jednou za rok. Stejně tak by měli zdravit zákazníka i zaměstnanci z výroby. více...


Někdo to rád sladké Někdo to rád sladké 8.1.2012, rubrika: Hygiena "Hlavním úkolem chuťových receptorů je výběr vhodné a nezbytné potravy. Především děti potřebují hodně energie, na stavbu těla i na vysokou pohybovou aktivitu. Proto se snadno naučí jíst rychlé cukry, jako je cukr řepný či třtinový," více...


Cukrárna pracuje po celý rok Cukrárna pracuje po celý rok 5.1.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy Cukrárny jsou v našem podvědomí spojeny zejména s letním obdobím, kdy sem zajdeme hlavně za zmrzlinou. Léto však není jejich hlavní sezonou. V cukrárně je totiž sezona celý rok.
více...


Palačinky krásná Helena Palačinky krásná Helena 4.1.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tenké palačinky složíme do šátečku a obložíme kompotovanou hruškou nakrájenou na plátky. Přidáme kopeček vanilkové zmrzliny a přelijeme zahřátou čokoládovou omáčkou. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je úterý 11. prosince 2018
svátek slaví Dana, zítra Simona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.