Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Cukrář roku - Martin Braun Cup 4.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Finále soutěže se uskuteční dne 6.3.2009 jako součást doprovodného programu Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování G+H 4.-6.3. 2009 v Brně na veletržním výstavišti v pavilonu C. více...


Listové těsto - vynálezce a recept 3.3.2009, rubrika: Recepty Potřeme 2 základy švestkovými povidly. Ozdobíme je přes trubičku šlehačkou stejnoměrnou vrstvou po celé ploše a vložíme základy na sebe. Poslední základ opatrně rozkrájíme na 14 dílů, posypeme cukrem moučka a na šikmo posadíme na horní patro. více...


Restaurace bez platby? - "Čertu dobře činiti, sám pak v peklo vstoupiti!" - 28.2.2009, rubrika: Business Ze sdělovacích prostředků jsem se dozvěděl, že jistá restaurace v Praze udělala vůči svým zákazníkům neobvyklé a velmi vstřícné gesto, kdy ponechala zaplacení konzumace dle jejich úvahy. Tento experiment byl prý po týdnu ukončen. Co na to říci?
více...


Tažená pletýnka 26.2.2009, rubrika: Recepty Ale přesto je Popeleční středa alespoň připomenutím toho, že jaro už bere za kliku dveří jarního pocitu tepla, rozkvetlých květin a vůbec celkové pestrosti života, které střídají bílou jednotvárnou šeď sněhové pokrývky coby symbolu zimního období. více...


Jeptiščin mls - masopustní italský recept 23.2.2009, rubrika: Recepty Tento recept pochází z Itálie, z oblasti Emilia Romagna, kde se nachází i město Rimini a veletrh SIGEP. Podstatou kvalitního provedení je dobrá příprava těsta, které je nutno zpracovávat s pečlivostí a trpělivostí do pevné pevné a ellastické podoby. více...


Masopustní koblihy 20.2.2009, rubrika: Recepty Velký hrnec naplníme do poloviny olejem. Pomalu zahřejeme a dbáme abychom měli během pečícího procesu stálou teplotu oleje. Vložíme koblihy tak, aby jejich spodek na kterém ležely na vále, byl obrácen vzhůru. Krátce pečeme do zlatavé barvy. více...


Sojová mouka v cukrářství 16.2.2009, rubrika: Suroviny Soja má mimořádnou schopnost přijímat z půdy látky (až 200x více než žito) a tím se vysvětluje její bohatost živin. Obsahuje 40 % bílkovin, 20% tuku, 20 % uhlovodanů, 6 % soli, vápníku, fosforu, železa, 2 % leticinu a vitamíny A,B, D a E.
více...


Valentýnský dar lásky 13.2.2009, rubrika: Cukrářská poezie I já na tě dneska čekám, s rytmem srdce v poklusu, v myšlenkách svých k tobě spěchám v svém pocitovém rébusu. Má mě ráda, či snad nemá, proč že já se takto ptám, odpověď v otázce je němá,
- protože ji dávno znám. - Tvoje paže, tvoje rety, mluví řečí více...


GASTROHRADEC 09 3.2.2009, rubrika: Akce a soutěže Absolutní vítěz v soutěži seniorů kuchařů v kategoriích „K“ i cukrářů v kategoriích „C“ obdrží „Pohár Rudolfa Přibyla“ jako nejvyšší ocenění a titul MISTR REPUBLIKY.
Škola vítězného juniora obdrží prestižní cenu Gastro Hradce „Pohár Milana Burdy". více...


SIGEP 09 - Rimini / - 6 28.1.2009, rubrika: Akce a soutěže Letošní rok SIGEPU měl svůj středobod soutěžního a osvětového konání v čokoládové tvorbě a tzv. Sicilien Days, kdy tato jižní ostrovní součást Itálie je proslulá svými cukrářskými a zmrzlinářskými výrobky mající odlišnost od tvorby v jiných krajích více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.