Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Jarní květinový dort 28.2.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Žloutky našleháme s poloviční dávkou cukru do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přisypeme zbývající cukr a ušleháme do pevna. více...


Jarní květinový dort 28.2.2002, rubrika: Recepty Žloutky našleháme s poloviční dávkou cukru do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přisypeme zbývající cukr a ušleháme do pevna. více...


Systému kritických bodů 7. krok 27.2.2002, rubrika: Hygiena Účelem tohoto kroku je určit ta místa (technologické operace) ve výrobním procesu, v nichž lze uplatněním kontroly a nápravných opatření zabránit více...


Máslové listové těsto a jeho vynálezce 26.2.2002, rubrika: Osobnosti Máslové listové těsto vzniklo vlastně náhodou. Vynalezl jej cukrář Glaudo Gelée v r. 1600 v Chateau de Chamague ve Francii, který pocházel z chudé rodiny. více...


Cukrář.cz - přijďte nás navštívit na veletrh SALIMA v pavilonu B 23.2.2002, rubrika: Akce a soutěže Ve dnech 5. - 8. 3. 2002, se budeme prezentovat na veletrhu SALIMA, jako 1. gastronomický internetový časopis v České republice. více...


KÁVA - Rozpustné tuhé kousky 21.2.2002, rubrika: Káva Síla kávy a rozpustných tuhých částic má vzájemnou vazbu (i když stupeň pražení ovlivňuje sílu též), avšak ve všeobecném smyslu bude mít silnější káva vyšší procento rozpustných částic více...


Systému kritických bodů 6 (2/2). krok 20.2.2002, rubrika: Hygiena V případě cukrářských výrobků se jedná např. o nebezpečí překročení nejvyššího povoleného množství barviv, které připouští Vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 298/1997 Sb., část 5,
více...


František SUM 18.2.2002, rubrika: Osobnosti V hanáckém městě Přerov při vyslovení názvu cukrárny Sum vás místní občané spolehliě navedou na místo dotazu. Nejenom ti mladší, kteří se operativněji orietují v houšti nově vznikajících i zanikajících firem, ale i ti mnohem starší, více...


Pěstování a zpracování kávy 15.2.2002, rubrika: Káva Káva se dnes pěstuje ve více než 50 zemích, v oblastech obepínajících teplejší zeměpisné šířky zemského povrchu, v nadmořských výškách počínaje hladinou moře až po 6 000 stop. více...


Dort z jablk a švestek 14.2.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Oloupeme jablka a vyjmeme jádřince. Jablka nakrájíme na plátky. 16 plátků si necháme stranou a zakapeme citronem, aby zůstaly bílé pro zdobení dortu. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je středa 12. prosince 2018
svátek slaví Simona, zítra Lucie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.