Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Pekaři chtějí kvůli obilí opět zvýšit ceny 9.2.2004, rubrika: Business Pečivo loni na podzim skokem zdražilo o dvacet procent. Podobně chtějí postupovat pekaři i letos. Ceny obilí totiž od té doby vzrostly zhruba o pětinu.
více...


Výroba fondantové hmoty 2/3 5.2.2004, rubrika: Recepty Nestačí uvařit fondant na určitý stupeň a mít pro něj vyzkoušený stále stejný syrob, ale je nutno vyzkoušet teploměr, zdali řádně měří dle uvedené tabulky. Každý teploměr neměří stejně, někdy bude třeba o půl nebo 1 stupeň vařit cukr méně, nebo více. více...


GASTROHRADEC 2004 4.2.2004, rubrika: Akce a soutěže IX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí, 23. dubna 2004 v kongresovém centru ALDIS, Hradec Králové.
více...


Dort v cukrárně může být dražší než zabalený s sebou 3.2.2004, rubrika: Business Chystáme zvýšení daní z přidané hodnoty u restauračních služeb asi zamotá hlavu majitelům cukráren. Za dortíky, které si lidé dají u kafíčka na místě, bude stát po cukráři chtít daň 22%. více...


PAVLA INDROVÁ 2.2.2004, rubrika: Osobnosti Vídáme ji často tam kde se soutěží v tvorbě cukrářského výrobku, nebo kde se dužnatý plod ovoce a zeleniny poddává ostří nože, či ve tvorbě malebného obrazu studené kuchyně. více...


Jogurtová terina s malinami a variací omáček 30.1.2004, rubrika: Recepty Na řezu jogurtová hmota, uprostřed piškotu s čerstvou malinou sladěný s broskvovou a jahodovou omáčkou, rozdělený čokoládovou linkou. Chuť a vůně jogurtová spolu s chutí čerstvých malin, doplněná chutí broskvové omáčky. více...


Výroba fondantové hmoty 1/3 28.1.2004, rubrika: Recepty K výrobě fondantové hmoty je zapotřebí cukr a voda v následujícím poměru více...


Mistrovské čokoládové variace 26.1.2004, rubrika: Suroviny Pokud se vám už opět po vánočním běsnění zastesklo po něčem sladkém, máme pro vás tentokrát něco opravdu exkluzívního, i když jde jenom o "obyčejnou" čokoládu. více...


Kavárny od května podraží 22.1.2004, rubrika: Business Češi si nevyjednali výjimku, a tak budou muset přesunout jídlo a pití v restauracích do vyšší sazby DPH. Každá návštěva restaurace, baru či kavárny se od prvního května výrazně prodraží. více...


Vláda jež handluje s osudy, hodna je pout ostudy 22.1.2004, rubrika: Cukrářská poezie Vláda nedokázala - a jak sama přiznala, ani nechtěla- vyjednat sníženou sazbu DPH pro restaurační provozy, s tím výrokem, že pro ni nejsou prioritní. Bez mrknutí oka však prioritně nechala tyto provozy drtit předpisy EU. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.