Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Pastovitá glukóza 22.10.2009, rubrika: Recepty Čokoládu nalámeme do hrnku a v horké vodní lázni rozpustíme. V jiné nádobě smícháme glukózu a rozvar a zahřejeme na teplotu 32 stupňů. Směs nalijeme na čokoládu, která má pokojovou teplotu a dobře rozmícháme. více...


Jak bude vypadat dort pro SuperStar? 21.10.2009, rubrika: Akce a soutěže Dvounárodní zpěvácká soutěž v hledání nových talentů SuperStar, se bude prezentovat cukrářským výrobkem v podobě slavnostního dortu.
Jeho podobu můžete spatřit v pořadu Snídaně s Novou ve čtvrtek 22.10. v 7:40 hodin na stanici Prima. více...


Úspěšné bzenecké cukrářky na dolnorakouské soutěži 15.10.2009, rubrika: Akce a soutěže Naše škola byla pověřena reprezentační povinností Česka, mající akcent důrazu na vzájemném porozumění mezi sousedními regiony obou stran našich hranic.
Nám připadl úkol na účasti v cukrářské soutěži, dle vypsaných propozic. více...


Číšnický maraton aneb "Vrchní prchni!" 13.10.2009, rubrika: Akce a soutěže Nostalgická atmosféra kultovního filmu dokreslená hudbou byla nepřehlédnutelným lákadlem do pouliční verze Vrchní, prchni. Neméně přitažlivá byla situace pro opravdové číšníky. Ti vybíhali ze svých pracovišť a povzbuzovali své falešné soky. více...


Oplatky a hořické trubičky 12.10.2009, rubrika: Recepty Na přípravě těsta, potřebného k výrobě těchto trubiček záleží nejvíce. Recepty jsou různé. Do některých se přidává trochu medu nebo cukrového syrobu. Těchto přísad se však nesmí dávat příliš mnoho, protože trubičky potom vlhnou a nejsou chutné. více...


Slavnostní Dobošův dort 8.10.2009, rubrika: Recepty Příprava karamelu: Cukr krupici necháme pozvolna za stálého míchání rozpustit, až se upraží do zlatohněda. Ihned ho nalijeme na olejem namazaný papír na pečení a necháme ho dobře ztvrdnout. Po vychladnutí dáme asi 30 minut do lednice. více...


1. regionální kolo GASTRO JUNIOR Pardubice 7.10.2009, rubrika: Akce a soutěže 1. místo kategorie kuchař - Jiří Brudra - Hotelová škola Bukaschool s.r.o. Most. 1. místo kategorie cukrář - Sabina Dvořáková - SPV InterContinental Praha. 1. místo kategorie číšník - Petr Plojhar - Hotelová škola Bohemia Chrudim. více...


GRAND PRIX čokoládového umění ve Vídni 6.10.2009, rubrika: Akce a soutěže Rakouské hlavní město na Dunaji uspořádalo v prostorách královského Hofburgu „Grand Prix čokoládového umění“ na téma zadání: „Ludwig XIV. – Na dvoře krále slunce“. Pořadatelem Velké ceny byl Klub vídeňských majitelů kaváren. více...


Co udělat, aby byl výrobek lepší...? 5.10.2009, rubrika: Tipy a triky Co udělat, aby zůstala šlehačka déle v tuhém stavu? Někdy se dostáváme do problému, že šlehačka nechce držet požadovaný tvar, ztužovač není zrovna po ruce, a výrobek musí být stůj co stůj hotov. Na tento problém nám postačí pouhý želírovací cukr. více...


VYLOUČIT VAJÍČKA ZE STRAVY JE ZBYTEČNÉ 2.10.2009, rubrika: Suroviny "První, čeho si člověk při rozklepnutí vajíčka všimne, je, že ta domácí mají daleko žlutší až oranžové žloutky. Je to dáno hlavně tím, že krmivo domácích slepic je bohaté na karoteny a chlorofyly z pastvy a to právě dává žloutkům barevnost," více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219     
další >>

Dnes je čtvrtek 21. února 2019
svátek slaví Lenka, zítra Petr

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.