Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Zmrzlina i v zimě 25.8.2009, rubrika: Tipy a triky Významnou složkou zmrzliny je především mléčný tuk, neboť ji dodává "hladkost". Čím vyšší je jeho obsah, tím vyšší je její kvalita. Neměl by však překročit zhruba dvanáctiprocentní hranici,běžně se ovšem pohybuje asi kolem poloviny této hodnoty. více...


Palačinkový dort 24.8.2009, rubrika: Recepty Dortu ihned po upečení převrátíme na dortové plato, lehce posypeme cukrem a ještě teplou servírujeme. Palčinkový dort je možné servírovat i v chladném stavu, kdy jeho chuť nižší teplotou nedozná chuťové újmy. více...


Ořechová kunafa - Saniyit Kunafa bi-l-Mukassarat 23.8.2009, rubrika: Recepty Budeme potřebovat dva stejně velké pekáčky. Do hrnce na mírný plamen dáme kunafu, přidáme jeden hrníček másla a dvěma dřevěnými vařečkami občas načechráváme kunafu, abychom zabránili přilepení ke dnu. více...


Chuť ledové kávy 22.8.2009, rubrika: Káva Káva nebývá pouze šálek horkého nápoje pro společenské posezení či pro povzbuzení, však může být i příjemným chladivým osvěžením. Nápoj připravený z vychlazené kávy známe pod označením ledová káva, ice coffee nebo také jako kávu frappé. více...


Podlahový systém v cukrárně 21.8.2009, rubrika: Hygiena Koberce přicházejí do úvahy pouze v odbytových prostorách. Rozhodně by se měly aplikovat tzv. zátěžové verze, určené pro podobné účely. V opačném případě je nutno počítat s velmi rychlou degradací "levného" koberce. více...


Hotelové dezerty 20.8.2009, rubrika: Recepty Řídkým těstem dle receptury Savarin Mortemart, vyplníme plechová, máslem vymazaná tvořítka, tvaru medvědích tlapek. Upečené namáčíme v horkém řídkém cukru, do kterého jsme dali višňový likér. více...


1. ročník Mistrovství Evropy ve vyřezávání melounů / -3. 18.8.2009, rubrika: Akce a soutěže A co se bude odehrávat za rok? V každém případě se opět uskuteční řezbářské soutěže, ale bude pravděpodobně mírně upraven systém hlavní soutěže, aby nebyla tak náročná. O titul Mistra Evropy se bude soutěžit vždy v dvouletém cyklu. více...


1. ročník Mistrovství Evropy ve vyřezávání melounů / -2. 17.8.2009, rubrika: Akce a soutěže Mezinárodní konfrontace posunuje soutěžící vpřed. Za rok bude jistě zajímavá i podzimní světová kuchařská soutěž Culinary World Cup v Lucembursku, kam hodně účastníků právě proběhlého Mistrovství Evropy a Melounového festivalu určitě pojede. více...


1. ročník Mistrovství Evropy ve vyřezávání melounů / -1. 14.8.2009, rubrika: Akce a soutěže První evropský šampionát ve vyřezávání melounů měl svou premiéru na české půdě.
To, co se bylo před sedmi lety utopickou myšlenkou, se v letošním roce stalo skutečností, kdy Praha hostila historicky 1. MISTROVSTVÍ EVROPY v domácím prostředí. více...


Kokosky 12.8.2009, rubrika: Recepty Kokoska je nedílná součást každé cukrárny a pokud je optimálně zhotovena, náleží k cukrářskému sortimentu, který je žádaným artiklem.
Přinášíme recepturu od našich tří přispěvkářů, kteří se s námi podělili o své zkušenosti z jejich výroby. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.