Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Jahodový dort Jahodový dort 23.7.2011, rubrika: Recepty První tvoří spodek a poslední vršek. Naplní se jedna vrstva máslovým ananasovým krémem, do kterého rozsekáme hodně ananasu a druhá vrstva tvoří máslový jahodový krém, do kterého položíme trochu velkých jahod.
více...


Medovník Medovník 21.7.2011, rubrika: Recepty Všechny suroviny kromě mouky
smíchat a šlehat v páře do pěny cca 10-15 min.Přidat mouku a vypracovat na vále těsto, které se
nechá odpočinout cca 30 min. Potom rozdělit na 4
části, každou rozválet do kulatého tvaru a upéci.

více...


Tvarohovo - jogurtový dezert Tvarohovo - jogurtový dezert 17.7.2011, rubrika: Recepty Jogurt s kyselou smetanou, cukrem, tvarohem, citrónovou kůrou a šťávou dobře rozmícháme. Želatinu necháme změknout v chladné vodě. Vyšleháme šlehačku do zhoustnutí. Maliny a meruňky odděleně rozmixujeme. více...


Zmrzlinář Zmrzlinář 30.6.2011, rubrika: Cukrařina V rodném městě Prilepu jsem jako kluk jedl nejlepší zmrzlinu na světě. Tenkrát se například nasbíraly maliny a udělala se z nich malinová. My na to teď v Praze jdeme zrovna tak. Z lesních plodů děláme lesní směs, z čerstvé máty mentolovou...

více...


Dort pro prezidenta na žerdi ostudy Dort pro prezidenta na žerdi ostudy 29.6.2011, rubrika: Akce a soutěže Avšak do realizace záměru se vloudila chybička a při této příležitosti bohužel nemalá. Bezesporu hezký dort, se zdařilými ozdobnými komponenty, se vyznačoval jedním výrazným faux pas v poloze umístěné státní vlajky. více...


Perník už mnohé pamatuje Perník už mnohé pamatuje 16.6.2011, rubrika: Perník Při zadělávání perníkového těsta se dbá na to, aby čerstvě zadělané těsto vzhledem k jeho teplotě, nebylo příliš tuhé, protože teprve po vychladnutí těsto náležitě ztuhne.
Těsto má před zpracováním ležet několik dnů v chladné místnostnosti. více...


Jak vyrobil nejlépe indiánka Jak vyrobil nejlépe indiánka 27.5.2011, rubrika: Recepty Bílkový krém připravený s cukerným rozvarem je rozhodně stabilnější, než pouze bílkový sníh. Navíc cukrový rozvar se připravuje proto, že bílky jsou schopné při šlehání pojmout a rozpustit pouze určité množství cukru. více...


Jak se vyznat v cukrech 24.5.2011, rubrika: Suroviny V obchodech nalezneme mnoho cukrů tmavé barvy. Kvůli tomu si mnoho spotřebitelů myslí, že všechny jsou stejné a zaměňují třeba hnědý a třtinový cukr. Jak si dále ukážeme, není to totéž, neboť se liší od sebe navzájem stejně jako od bílého cukru. více...


Trend letošního léta: zmrzlina „light“ Trend letošního léta: zmrzlina „light“ 22.5.2011, rubrika: Cukrařina Pokud přemýšlíte, jak si v letošní letní sezoně získat zákazníky něčím novým, mohla by vás zaujmout zmrzlina „light“. Jedná se o italskou odpověď na zvyšující se požadavky zdravého životního stylu a nízkokalorické stravy. více...


Poleva na větrníky Poleva na větrníky 18.5.2011, rubrika: Cukrařina Já používám polevu připravenou z mletého cukru, bílku a karamelového kuléru, což je troška cukru upáleného na co nejtmavší karamel, skoro spálený, a zalitá troškou vody. Ta voda se povaří, zabarví skoro do černa. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225     
další >>

Dnes je čtvrtek 27. června 2019
svátek slaví Ladislav, zítra Lubomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.