Reklama |
Archiv zpráv
GASTROHRADEC 2007 - 12. ročník /2.
22.4.2007, rubrika: Akce a soutěže
Podstatou letošní soutěže bylo seřízení hodnotící optiky podle světových norem. Takovýto počin umožňuje soutěžícím být přítomen reálu mezinárodního hodnocení a zároveň přizpůsobení své tvorby podmínkám s kterými se setká při každé významnější...
více...
GastroHradec 2007 - vítězové hlavních kategorií/ 1.
20.4.2007, rubrika: Akce a soutěže
Absolutní vítěz:
Marie HRBKOVÁ - Juniorský národní tým ČR - 1. místo obor cukrář/senior - mistryně republiky 07 - držitelka poháru Rudolfa Přibyla více...
Gumpasta
17.4.2007, rubrika: Cukrařina
Gumová pasta je lepší na praci nez například marcipan, je hladká, dá se vyhladit do tloušťky jako papir, ovšem po uschnuti tvrdne, tim pádem se i láme, proto se například do okvětnich listků květin/lilie/ dávají drátky apod.
více...
Veletrh G+H
12.4.2007, rubrika: Akce a soutěže
Mezinárodní veletrh G + H s obroční periodou je zaměřen na gastronomii, hotelové služeby a veřejné stravování, které svým nezastupitelným významem vytváří dynamické odvětví v němž se prezentují oborové firmy...
více...
ŠKOLENÍ PRO CUKRÁŘE -Tématický zájezd
10.4.2007, rubrika: Akce a soutěže
Firma FIALA - PRAHA s.r.o., výhradní zástupce firmy MARTIN BRAUN KG pro Českou republiku, pořádá ve spolupráci se pražskou a středočeskou pobočkou AKC ČR tématický zájezd s náplní odborného školení ve firmě M.
více...
Neděle Ježíšova vzkříšení
6.4.2007, rubrika: Cukrářská poezie
Třetího dne po Golgotě
a úmrtí Krista Pána, pak v neděli po sobotě slunečního přišlo rána. více...
Velikonoční beránek - z Německa
5.4.2007, rubrika: Cukrařina
Beránkovou formu vymažeme tukem a vysypeme jemně namletou strouhankou.Tuk na pečení ručně rozšleháme do pěny. Vložíme cukr a vanilinový cukr a pozvolna vsypáváme v malých dávkách sůl za stálého šlehání až do jejího rozpuštění.
více...
Bílá sobota
5.4.2007, rubrika: Cukrářská poezie
V sobotním dni za svítání
vyšlo slunce na obzoru, však den byl pln skomírání, a u mnohých v duších bolu. více...
Velikonoční mrkvový řez
5.4.2007, rubrika: Cukrařina
Upečenou hmotu převrácením plechu vyklepneme, stáhneme papír, hmotu obrátíme a dopečeme.
Po vychladnutí potřeme meruňkovou marmeládou a naneseme marcipánovou vrstvu. více...
Velký pátek
4.4.2007, rubrika: Cukrářská poezie
Prokurátor Říma Pilát
soudil myslí rozpolcenou, Ježíšův měl v hlavě citát a jistotu ne ucelenou. více...
|
Dnes je středa 14. dubna 2021
svátek slaví Vincenc, zítra Anastázie Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |