Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Švýcarská čokoláda 2.12.2004, rubrika: Suroviny Švýcarsku je přisuzován původ jemné čokolády a pod geografickým označením země je tomuto produktu dáván již i třeba podvědomě punc té nejvyšší kvality. více...


Naděje na zlevnění cukru padla 26.11.2004, rubrika: Business Cena cukru, v zemích Evropské unie zhruba trojnásobná oproti úrovni světového trhu, hned tak neklesne. Evropská komise totiž nesplní svůj původní záměr, začít s reformou trhu s cukrem už příští rok. více...


Sacharin versus cukr 24.11.2004, rubrika: Suroviny Od té doby co byly známy vlastnosti sacharinu, začal se továrně vyrábět ve většině států. Nejvíce se vyráběl v Německu, odkud se dostával do okolních států a nezřídka tomu bylo i podloudně. více...


SIGEP 2005 17.11.2004, rubrika: Akce a soutěže 25. mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařství a cukrářství na Výstavišti v Rimini, Itálie 17.-21.ledna 2005. Světová přehlídka nejlepších profesionálů oborů zmrzlinářství, pekařství , cukrářství. více...


Cukrář roku Martin Braun Cup 2004 15.11.2004, rubrika: Akce a soutěže Asociace kuchařů a cukrářů ČR pořádá již od roku 1996 prestižní cukrářskou soutěž „Cukrář roku – Martin Braun Cup“, a to ve spolupráci s německou firmou Martin Braun Backmittel und Essenzen KG, která je zároveň patronem soutěže. více...


MINUTKA CARVING CUP s přidanou hodnotou 9.11.2004, rubrika: Akce a soutěže MINUTKA CARVING CUP měl své 2. dějství na Gastrofestivalu Ostrava ve výstavním areálu na Černé louce. Soutěžním námětem na libovolné téma bylo vyřezávání cukrového melounu v kombinaci se zeleninou. více...


HOREKAFEST 2004 - Valná hromada sdružení HO.RE.KA ČR 8.11.2004, rubrika: Business HO.RE.CA ČR je „štíčí“ organizací, jejíž aktivity nejednou pozměnily chod jednotlivých sekcí cestovního ruchu a dokázaly zařadit vyšší rychlostní stupeň v problematice podnikání v tomto oboru. více...


CZECH HORECA SUMMIT 2004 8.11.2004, rubrika: Akce a soutěže Každoroční setkání gastronomických a hotelových profesionálů mající svoji ustálenou pozici v pražském TOP HOTELU opět umožnilo zhodnocení profesních poznatků za uplynulou podnikatelskou sezónu více...


„CUKRÁŘ ROKU 2004“ 1.11.2004, rubrika: Akce a soutěže 3.-5.11.2004 ve veletržním paláci v rámci VI.ročníku veletruhu HORECA.
Celé tři dny propojí finále dalšího ročníku odborné soutěže O cukráře roku organizovaném Asociací kuchařů a cukrářů ČR. více...


Olympiáda IKA 2004: foto-dokumentace 3 1.11.2004, rubrika: Cukrařina Přehlídky kulinářského umu se zúčastnilo 1100 kuchařů z 36 zemí, 32 národních družstev, 16 juniorských národních týmů, 12 týmu ozbrojených složek, 9 cukrářských týmů, 8 společenského stravování, 60 regionálních družstev a přes 300 jednotlivců. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je středa 12. prosince 2018
svátek slaví Simona, zítra Lucie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.