Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Zmrzlina - ať mrzne nebo sněží Zmrzlina - ať mrzne nebo sněží 22.10.2012, rubrika: Cukrařina Významnou složkou zmrzliny je především mléčný tuk, neboť ji dodává "hladkost". Čím vyšší je jeho obsah, tím vyšší je její kvalita. Neměl by však překročit zhruba dvanáctiprocentní hranici,běžně se ovšem pohybuje asi kolem poloviny této hodnoty. více...


Kokosová pěna Kokosová pěna 17.10.2012, rubrika: Cukrařina Z pěny vykrajujeme dvěma polévkovými lžícemi nočky, klademe na talíř, ozdobíme karamelovou smetanou a zbytkem toppingu. Nakonec ozdobíme lupínky pražených mandlí. Pěnu můžeme také připravit do pohárů nebo porcelánových misek.
více...


Cukrářská olympionička - Karolína Kocincová Cukrářská olympionička - Karolína Kocincová 5.10.2012, rubrika: Osobnosti Erfurtské olympiády se zúčastní i český regionální tým Bidvest, jehož součástí je cukrářka Karolína Kocincová, o jejíž olympijské roli se s námi podělil management hotelu Kempinski Hybernská Prague.
více...


Francouzské čajové pečivo Francouzské čajové pečivo 3.10.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy Každá hmota z těchto receptů se náležitě s bílky rozředí a na stroji jemně utře. Hmota nesmí být příliž řídká, lépe je, když je hustší. Když ji máme správně utřenou a rozmíchanou, stříkáme na mastné, moukou posypané plechy různé vzorky. více...


Jádrové kornoutky Jádrové kornoutky 30.9.2012, rubrika: Recepty upečené tvary ještě horké!!! stáčíme přes dřevěné tvořítko (pokud nebudou stáčené placičky dost horké, začnou se lámat) do tvaru kornoutků a necháme vychladnout, poté teprve můžeme jednotlivé kornoutky přípradně zasunout do sebe
více...


Fischer dostal půl milionu od arménského cukráře Fischer dostal půl milionu od arménského cukráře 26.9.2012, rubrika: Osobnosti Pět set tisíc korun dorazilo na účet prezidentského kandidáta Jana Fischera od arménského imigranta Avetisyana, který vyrábí arménské medové dorty Marlenka. více...


Psychický efekt s názvem čokoláda Psychický efekt s názvem čokoláda 24.9.2012, rubrika: Cukrařina Většina lidí dobře zná příjemný pocit spojený s konzumací čokolády. Tento efekt se již dlouho snaží objasnit řada vědců. Čokoláda si však své tajemství pečlivě schovává za kombinaci více než 300 dosud z ní izolovaných chemických sloučenin.
více...


Fondán po staročesku Fondán po staročesku 21.9.2012, rubrika: Recepty Zchlazený cukrový sirup mícháme (třeme - do hmoty vmícháváme vzduch, dělají se bublinky hmota z počátku charakteristicky praská a postupně bělá) vařečkou tak dlouho, až z průhledného sirupu vznikne bílá fondánová hmota.
více...


Moučník Tarte Tatin Moučník Tarte Tatin 20.9.2012, rubrika: Recepty Tarte Tatin, název pokrmu u nás téměř neznámého, ale jednoduchá příprava z ještě jednodušších , a hlavně dostupných surovin, kterými jsou prostá jablka. Při přípravě tarte tainu vybíráme ta nejvíce nakyslá, která zvyšují pokrmu ojediněnlý apetit. více...


Evidence teplých nápojů od společnosti CESK, a.s. Evidence teplých nápojů od společnosti CESK, a.s. 18.9.2012, rubrika: Business Evidence teplých nápojů je kontrolní způsob, který spočívá v evidenčním systému výdeje zadaných alkoholických nápojů či koktejlů, kávy, vína a dalších nápojů, které má provozovatel ve své nabídce.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.