Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Ozvěna Moravského poháru 27.3.2009, rubrika: Pouze hlavní zprávy 7. ročník Moravského poháru má již týdenní historii a pojďme se s odstupem času ještě jednou vrátit do cukrářského zázemí této stále ještě mladé soutěže, která ukázala letošní výrobní kvalitou svoji svébytnost na přehuštěném poli českých soutěží. více...


Krize bije byrokracii 24.3.2009, rubrika: Business Možná, že by se v menších firmách mohlo blýskat na lepší časy, lze-li vůbec v době tzv. krize to takto říci. Zlepšení by mělo nastat v evidenci jízd vozidel, kdy by se měl zrušit písemný záznam denního pohybu vozidla, který na sebe vázal psací úkon. více...


GASTROHRADEC 2009 - pozvánka 23.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Mísa Petits Fours pět druhů osm kusů (celkem 40 ks) čajového pečiva, pralinek, drobného pečiva nebo sladkostí s centrálním monumentem z jedlého materiálu. Každý Petit four musí mít rozdílnou náplň. + od každého druhu musí být jeden kus k nahlédnutí. více...


Moravský pohár - 7. ročník 20.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Podíváme-li se zpětně na začátek soutěže, nelze se vyjádřit jinak, než že úrovňový trend soutěžních exponátů má šipku ukazatele výkonnosti namířenu směrem k nebi. Do jeho blankytné modře zbývá sice značný prostor, ale je vykročeno správným směrem. více...


Dva Michelini pro Prahu jednou ranou 17.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Nemohu neříci, že skutečným českým Michelinem bude teprve skutečnost, až francouzskému pneumatikářskému panáčkovi zachutná třeba typické české knedlo, vepřo, zelo (pro mě a za mě třeba i s dodatkem "á la World") spláchnutý řízným českým pivem. více...


Fialové cukrářské hmoty a pomůcky 15.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Modelovací hmota zastupovala gumpasta. Jedná se též o čistě bílou hmotu, jejíž základem je moučkový cukr. Tato hmota se nalézá v sypkém stavu a musí se nejdříve propracovat s vodou. Její vysýchání je rychlé a je proto nutné ji urychleně zpracovat. více...


G+H Gastrojunior / - 3. 11.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Na přípravu 4 porcí moderního teplého nebo studeného ovocného moučníku byl časový limit 45 minut. Moučník byl součástí tříchodového restauračního menu pro mezinárodní klientelu.
Základní součástí moučníku bylo minimálně 200 g mraženého o více...


G+H - Cukrář roku - Martin Braun / -2 9.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Karnevalový námět byl tou správnou názvoslovnou volbou pro finálové uspořádání cukrářské soutěže v areálu BVV Brněnské veletrhy, které předcházelo pražské předkolo. Slovo karneval je italského původu a vystihovalo lidový zvyk uvítání jara. více...


Mezinárodní veletrh G+H / -1. 9.3.2009, rubrika: Akce a soutěže Tradiční největší česká juniorská kulinářská soutěž Gastrojunior, pro tentokrát premiérově obohacena o významné cukrářské klání Cukrář roku – Braun Cup, byla kvalitním akčním vrcholem čtyřdenního pořádání veletržní slavnosti v Brně.
více...


Co když není smetana až tak "redy" ? 5.3.2009, rubrika: Tipy a triky Abychom mohli zjistit, zda je smetana nezávadná, dáme do skleničky trochu našlehané smetany a polijeme ji trochou vinného lihu. Je-li smetana nezávadná, obojí se spojí a smíšenina zůstane hladkou. je smetana ve stavu zkysnutí, nesmísí se s lihem. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.