Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Veronika FUXOVÁ - SOU Želešice 20.3.2002, rubrika: Osobnosti 1. místo - kategorie cukrář junior. Studentka cukrářského oboru SOU Želešice se stala dalším z cukrářských meteoritů, které se poprvé zúčastnily významné soutěže a ihned zvítězily.
více...


Český rekord v délce piškotové rolády s tukovým kávovým krémem. 19.3.2002, rubrika: Recepty Piškotová roláda byla připravována ve spolupráci s DELTA pekárnou Kladno, firmou FIALA, firmou UNILEVER ČR s.r.o., která dodala tuk HERA, a firmou FRANTIŠEK BUCHAL. více...


SALIMA - mezinárodní potravinářské veletrhy - rok 2002 18.3.2002, rubrika: Akce a soutěže 365 dní měli cukráři na to, aby ukojili svoji touhu po nejvyhledávanější potravinářské výstavě v České republice. Tento apetit byl navíc umocněn tou skutečností, že Salima přešla na vystavovatelský systém sudých roků, více...


EUROPAIN 2002 - pozvánka 14.3.2002, rubrika: Akce a soutěže Dovolte, abych Vás pozvala na autobusový zájezd na výstavy, které jsou určené pro odborníky
- cukráře, pekaře a pracovníky v gastronomii.
EUROPAIN 02 -Mezinárodní pekařský a cukrářský veletrh – celosvětové místo setkání všech ... více...


BUON GIORNO, SIGEP 2002 14.3.2002, rubrika: Akce a soutěže 23. Mezinárodní veletrh cukrářských, zmrzlinářských a pekařských výrobků
Významný evropský potravinářský veletrh SIGEP v italském Rimini se zaměřením na cukrářské a pekařské výrobky, stroje, nástroje a doplňky více...


Gastro junior Brno 2002 13.3.2002, rubrika: Akce a soutěže Ve dnech 5. až 8. března proběhla v Brně finálová soutěž mladých odborníků v oboru cukrář, kuchař, číšník. Cukráři měli za úkol připravit 4 porce teplého nebo studeného restauračního moučníku, který je součástí tříchodového menu. více...


Palačinkový dort 13.3.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vejce rozšleháme s mlékem a solí. Po částech přidáváme mouku a vymícháme hladké těsto, které necháme chvíli odpočinout. více...


Palačinkový dort 13.3.2002, rubrika: Recepty Vejce rozšleháme s mlékem a solí. Po částech přidáváme mouku a vymícháme hladké těsto, které necháme chvíli odpočinout. více...


Piškotová roláda s kávovým tukovým krémem a kokosem 12.3.2002, rubrika: Recepty KORPUS :
500 ks vejce čerstvá
20 kg cukr krupice
20 kg mouka hladká
10 kg Bisquick – BRAUN
... více...


Systému kritických bodů 8. - 12. krok 8.3.2002, rubrika: Hygiena Legislativou je stanoveno, že pro každý kritický bod se určí jeden nebo více znaků a limitní hodnoty jejich kritických mezí, které musí být specifikovány. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.