Cukrář.cz

Reklama



Procházka PROCHÁZKOVÝMI melouny

fiogf49gjkf0d

 

Zřejmě patříte mezi ty, kteří již spatřili obdivuhodný půvab vyřezávaných skulptur ze zeleniny a ovoce, které v posledních letech jsou atraktivní vložkou mnohých gastrosoutěží na tuzemských i zahraničních pódiích.
Přírodní zelenino-ovocné útvary vyčarované rukou mistrů, dokáží před svou expozicí vytvářet davy přihlížejících, kteří se kochají rozmanitostí nekonečna výtvarných kompozic lahodící oku širokou paletou barevných vjemů zářících z přirozených barev surovin, z kterých jsou ony dekorativní půvaby vytvořeny.
Toto umělecké gastrovýtvarnictví ve světě zdomácnělo pod názvem carving, neboli vyřezávání a prodralo se na soutěžní a dekorativní výsluní svou nenáročností v potřebě obráběcích nástrojů a surovin.
A pokud opravdu patříte mezi ony obšťastněné, kteří mohli být při tom, tak pro vás bude potěšením další progresivní novinka v uměleckém dekoru, kterou pro vás přichystal průkopník českého carvingu Luděk Procházka v podobě pokusu o zápis do Guinessovy knihy rekordů, kdy tímto vyzývá své kolegy z branže na den Oslav sv. Vavřince 7. srpna 04´ ku společnému dílu.
Zlatý olympionik ve svém úspěšném dekórovém  tažení po zemích Koruny české přichystal veledílo v podobě pokusu o zápis do Guinessovy knihy rekordů, kdy hodlá  vytvořit „melounovou valnou hromadu“ a jejich kvantem se pokusit o světový rekord.
Podmínky jsou mnohem jednodušší než je členitý půvab vyřezávané zeleniny a ovoce. Postačí volba libovolného motivu a její ztvárnění minimálně na 40 procent plošného obvodu melounu, který může být do soutěže přichystán v libovolném počtu.
Pro účastníky budou připraveny za určitých podmínek věcné ceny, včetně Certifikátu o účasti na akci.
Oslava Svatého Vavřince se již pomalu přibližuje a proto přebrušte své nářadí a udělejte si procházkový výlet na Kladno, kde můžete být při tom.

Bližší informace

tel: 777 024 048
e-mail: 
info@carving-studio.cz
www.carving-studio.cz



Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.