Cukrář.cz

Reklama



VELIKONOCE s Fialou / -1.

16.03.2010 | Autor: FIALA PRAHA, s.r.o. | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Velikonoční tvarohové míčky

1000 g BRAUN´s                   Všechny přípravky 2 až 3 minuty na středním                    
          Quarkbällchen            stupni vymícháme do hladka (pozor nikoli do
          Feinbackmittel              pěny) a necháme v klidu odstát 10 minut.
1300 g vody, ca. 20°C        

Zhotovení

Hmotu pomocí  zmrzlinových kleští
nebo lžíce vložíme do tuku.
Během pečení častěji obracíme.
Teplota pečení: ca. 165 až 175 °C
Doba pečení   : ca. 10 minut

Po upečení vyválíme tvarohové míčky ve vanilkovém cukru.

Tip pro zvýraznění aromatu: Aromatizujeme s ca. 10 g Sizilia, citornovým aromatem Combani, Vannile-Aroma

Uvedené suroviny nakoupíte u fa. FIALA - PRAHA, s.r.o.

 


Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.