Cukrář.cz

Reklama



ÖBA & ÖKONDA ve Welsu (Rakousko) – nové rozměry veletrhu - 17. až 21. září, Messe Wels

11.08.2005 | Autor: PR | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Jedinečný rakouský odborný veletrh pro pekaře a cukráře, prezentuje již dnes nápady zítřka a nabízí pekařům, cukrářům, provozovatelům kaváren a cukráren možnost získat nejaktuálnější informace a poznatky z oboru. Veletrh pekařů a cukrářů ÖBA & ÖKONDA 2005 se koná od 17. do 21. září 2005 v hornorakouském veletržním městě Wels.  


Nomenklatura veletrhu

- suroviny, přípravky, polotovary

- technická a provozní řešení

- vybavení a zařízení obchodů

- podpora prodeje, obaly, reklama

- služby a informace odvětví, nové   

  koncepty získávání zákazníků

- potraviny a obchodní zboží

 


Highlights ročníku 2005

- 13. ročník soutěže o nejlepší chléb

- 2. ročník soutěže o nejlepší pralinku

- mezinárodní BAKE Award

- diskuzní fórum ROTE COUCH

- módní přehlídky
- odborné diskuze a přednášky
- ukázky řemesel a dovedností

 

 
Pekaři, cukráři, provozovatelé kaváren, cukráren, snack barů a bister potřebují inovativní řešení svých provozoven, nové odbytové cesty a nové impulsy, vedoucí k získávání no stálých zákazníků. Na veletrhu ÖBA & ÖKONDA 2005 nalezne každý zájemce širokou nabídku možností, jak dále rozšířit svou obchodní působnost.
 
Tento veletrh ukazuje nová témata a nabízí kompletní řešení pro podniky všech velikostí. „Coffe to go“, snídaně a svačina v pekařství, bio-produkty, využití výpočetní techniky v pekařstvích, nebo catering jako další možná distribuční cesta jsou jen některé trendy zítřka, které Vám nabízí veletrh
ÖBA & ÖKONDA 2005.

O vysoké kvalitě veletrhu ÖBA & ÖKONDA vypovídá nejlépe účast vedoucích firem v daném odvětví, široká účast vystavovatelů, stejně tak jako prakticky zaměřený doprovodný program a tématické soutěže o nejlepší výrobek. V sedmi výstavních halách můžete zhlédnout nabídku produktů a služeb více než 180 vystavovatelů a jejich partnerů z celého světa. Vystavovovateli jsou vedoucí podniky, zabývající se těmito oblastmi: suroviny, polotovary a přípravky, technická a provozní řešení,vybavení obchodů, podpora prodeje, služby a informatika, potravinářství a obchod. Návštěvníkům z řad odborné veřejnosti bude nabídnut nespočet rad a nových řešení, všechna očekávání budou jistě naplněna naplněna.


Velký mezinárodní zájem

Díky mediální podpoře a využívání možností moderních informačních kanálů v sousedních zemích EU, se můžeme pochlubit tím, že plných 25 % návštěvníků přijede na veletrh z ciziny. Mezinárodní návštěvníci veletrhu přijíždí  jak z nově přistoupivších zemí EU, především ze Slovenska, Čech, Maďarska a Slovinska a samozřejmě také z tradičních oblastí jako je třeba Bavorsko či Jižní Tyrolsko.
Pro další podporu tohoto trendu bude na veletrhu ÖBA & ÖKONDA 2005 zřízeno EU-centrum.
EU-centrum slouží jako servisní místo pro návštěvníky z řad odborné veřejnosti, kteří hledají nové dodavatele. Stejně tak dobře poradí i firmám, které budují nová odbytiště v nových členských zemích EU. Ideální příležitost, jak navázat kontakty s novými obchodními partnery. Naši tlumočníci Vám na místě pomohou překonat jazykové bariéry. Prohlídky veletrhu za doprovodu tlumočníka (český, slovenský, maďarský a slovinský jazyk) se konají vždy od 10,30 hod.

Veletrh zaujme každého rozmanitým programem.

Nechte se překvapit rozmanitým programem s praktickými ukázkami, napínavými soutěžemi, informativními přednáškami a žhavými diskusemi: 13. ročník soutěže o nejlepší chléb je zaštítěn Svazem pekařů a letos se koná pod mottem „chléb z Evropy“. Soutěž nabízí možnost srovnání kvality široké nabídky chleba a pečiva v sedmi kategoriích. 2. ročník soutěže o nejlepší pralinku je zaštítěn Svazem cukrářů a letos se koná pod mottem „užívat si s radostí“. Soutěž nabízí možnost srovnání řemeslného zpracování, chuťových vlastností i odborné prezentace čokoládových lanýžů, pralinek a balených domácích specialit.
Mezinárodní BAKE Award je soutěž evropských pekařských škol, pořádaná Odbornou školou potravinářských technologií ve Welsu. Týmy jednotlivých škol zde změří své praktické i teoretické dovednosti při přípravě a prezentaci typických regionálních specialit. Každý výstavní den je věnován jednomu tématu, které vybrala Odborná škola potravinářských technologií.

Další informace, detailní program, seznam vystavovatelů a mnohé další naleznete na www.oeba-oekonda.at.  Rádi Vám zdarma zašleme informační leták v českém jazyce. Objednávejte emailem: a.ferstl@messe-wels.at.


Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.