Cukrář.cz

Reklama



Světový zmrzlinářský pohár / - 2.

15.08.2018 | Autor: Jiří V. Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Hodnotící jury je samozřejmě internacionální a sestává z vedoucích každého zúčastněného týmu, tedy devět soutěžích týmů na sebe váže stejný počet porotců.
Byť z úst pořadatelé se ozývalo slovo finále tohoto poháru, neměla tato soutěž žádná předkola, nýbrž se jednalo o pozvané týmy, které se na nějaké soutěži vyznačovaly úspěšným výsledkem a projevily zájem se riminského Světového zmrzlinářského poháru zúčastnit. Počet devíti soutěžících byl omezen kapacitou plochy halového prostoru.
Pohár je pořádán pouze při přiležitosti konání veletrhů SIGEP v Rimini a to vždy v sudém roce, čili jedná se o termínovou "obročku".

 

 

Na prvním snímku předvedeno velmi netradiční aranžmá zmrzlinového kornoutu. Prezentace zmrzliny jak je patrné ze snímků, bylo libovolné a záleželo na nápaditosti a dávce vkusu s kterými chtěli soutěžící zapůsobit na porotu. První snímek zleva znázorňuje svítící zmrzlinu.

 

 

 

Druhá fáze zmrzlinové prezentace spočívala ve tvorbě soutěžních pohárů. Fantazii se opět nekladly žádné překážky a tak mnohá avangarda či spíše  science fiction, si při předváděcí promenádě přišla na své.

  

  

  

  

  

  


Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.