Cukrář.cz

Reklama



Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 1.

1.8.2018 | Autor: Jiří V. Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
 

Běh vývojového děje Mistrovství světa cukrářů juniorů ústící do podoby 13. ročníku, přiřkl místo působení hlavnímu městu Portugalska Lisabonu. Organizátorem akce byl Mezinárodní svaz  cukrářů a zmrzlinářů UIPCG  ve spolupráci s lisabonským gastronomickým veletrhem HOREXPO 2008.
Pravidelné obroční pořádání Mistrovství světa cukrářů juniorů organizací UIPCG má své poslání v soutěži cukrářských talentů světa a rozšíření věhlasu cukrářského oboru a jeho výrobků do podvědomí široké veřejnosti.
Každá země může vyslat na mistrovství maximálně 2 účastníky, kdy oba soutěží sami za sebe. Juniorský účastník nesmí v pořádající rok mistrovství ke dni 1. ledna  překročit věk 25 roků a nemůže se soutěže zúčastnit opakovaně.
Mistrovství se zúčastnilo 15 soutěžích z 10 států.

Soutěžní zadání

1. Dekorační výrobek (monument)

Zhotovení dekorační výrobku se provádí z karamelu, čokolády, nugátu, marcipánu nebo pastillage nebo za použití kombinace uvedených surovin. Prezentace bonbonů se provádí jako součást dekoračního výrobku.


Dnes je úterý 21. srpna 2018
svátek slaví Johana, zítra Bohuslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.