Cukrář.cz

Reklama



MOCCA ŘEZ

3.12.2014 | Autor: IREKS - ENZYMA | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

 Řez Moccacino

Moccacino je teplý nápoj připravený smícháním čokoládového sirupu s kávou espresso a doplněný mlékem nebo šlehačkou. Tuto oblíbenou  a lahodnou skladbu chutí najdete i v originálním Řezu Moccacino,který je navíc díky lesklé netuhnoucí čokoládové glazuře vizuálně velmi zajímavý.

Sandry BRILANT a KOMPLET - tmavá tvoří čokoládovou a kakaovou chuť korpusů, KARINA Moccacino dodává kávovou příchuť, MELLA WHIP s instantní želatinou Sanett tvoří jemný základ krému. Celkovou kompozici chutí a vůní pak dokonale dotváří čokoládová příchuť netuhnoucí lesklé glazury MELLA GLAZE CHOCOLATE. Tato glazura nestéká ani ze šikmých povrchů, je snadno krájitelná, nepraská a hlavně je velmi efektní a dekorativní. Dodává nádech luxusu i tvarově jednoduchým dezertům. Netuhnoucí lesklé glazury nabízíme také v neutrální variantě - MELLA GLAZE 

Netuhnoucí lesklé glazury nabízíme také v neutrální variantě - MELLA GLAZE
NEUTRAL a bílé formě - MELLA GLAZE WHITE.
Doporučená receptura: Suroviny  Množství (g)
Tmavá hmota - korpus:
Sandra BRILANT  320
Voda pitná  210
Olej jedlý  55

Doporučený technologický postup

Tmavá hmota korpus: Suroviny spojíme a necháme asi 5 minut bobtnat.
Poté hmotu krátce vymícháme do hladké a homogenní konzistence. Dávkujeme ji do plechu 30x20 s okrajem a pečícím papírem.
Povrch uhladíme a pečeme.
Pečení: Při 170 °C (parametry pro elektrickou sázecí pec) po dobu ca 25 minut.
Tmavá hmota plát: Suroviny spojíme a necháme asi 5 minut bobtnat a poté šleháme při max. otáčkách ca. 5 minut. Hmotu rozetřeme na pečící papír 20x30 cm.
Pečení: Při 240 °C ca  6 -7 minut.
Moccacino šlehačka: Spojíme KARINU MOocacino s voduo a necháme ji asi 10 minut bobtnat. Poté ji znovu přemícháme a spojíme s předem vyšlehanou Mella WHIP s vodou a nakonec krátce vmícháme předem nahřátý roztok Sanettu (Sannet spojíme s vodou  a nahřejeme na ca 60 – 70 °C.
Technologický postup: Na vychlazený tmavý korpus rozetřeme 1/2 šlehačky.
Na tuto vrstvu různě pokládáme tmavý plát, který předtím trháme na větší kusy a máčíme v čokoládovém roztoku.
Naneseme druhou polovinu šlehačky, uhladíme a necháme minimálně 3 hodiny zatuhnout. Poté povrch dohotovíme potřením MELLA GLAZE CHOCOLATE.


Dnes je pondělí 27. května 2019
svátek slaví Valdemar, zítra Vilém

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.