Cukrář.cz

Reklama



" O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o."

17.9.2003 | Autor: Radim Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d



Pardubická výstavní a veletržní, s.r.o. Pardubice

a SETPUS HRADEC KRÁLOVÉ

VYHLAŠUJÍ

6. ročník cukrářské
a perníkářské soutěže
v kategoriích dospělých a juniorů

" O POHÁR NESTLÉ
ČESKO s.r.o."

Soutěž se uskuteční v rámci
8. ročníku kontraktačně prodejní
výstavy

GASTRO PARDUBICE 2003

ve dnech 9. − 11.října 2003
IDEON Pardubice

Vážení přátelé,

rádi Vás uvítáme ve městě perníku v Pardubicích, ve dnech 9. - 11. října 2003, kdy se uskuteční již VIII. ročník kontraktačně prodejní výstavy GASTRO PARDUBICE, která informuje především o nových produktech v oboru potravinářství a gastronomie a svým rozsahem si získala pevné místo mezi obdobnými akcemi, konanými v naší republice.
Již tradičně součástí Gastra je bohatý doprovodný program, jako např. 6. ročník soutěže cukrářů a perníkářů, O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o., přehlídka gastronomických tabulí, odborný seminář z oblasti potravinářství a gastronomie, ve kterém se o své odborné zkušenosti podělí přední oborníci našeho oboru, jako např. pp. Láďa Nodl, Václav Šmerda senior, pí Mirka Slavíková, PaedDr. Jitka Hladká, apod., soutěže v odborných dovednostech kuchařů, cukrářů, číšníků a barmanů, barmanské show, odborné dovednosti
v předvedení předních odborníků v kuchařském, cukrářském, číšnickém, pernikářském oboru, soutěže návštěvníků atd. Shlédnout, v dohodnuté době, bude možné i kouzlení s ovocem a zeleninou v podání p. Luďka Procházky. To vše za účasti významných osobností našeho oboru a především pak, za aktivní účasti sdělovacích prostředků.
Výstava GASTRO, která se opět uskuteční v pardubickém výstavním centru IDEON se v minulých letech setkala s velkým zájmem jak vystavovatelů, tak i návštěvníků z řad odborné i široké veřejnosti.
V minulém roce se této odborné výstavy zúčastnilo více než 70 vystavovatelů z celé České republiky a shlédlo ji více než 20 000 návštěvníků. Probíhající soutěže pak kromě řady odborných škol z celé České republiky i soutěžící z cukrářských a pernikářských firem.
Věříme, že řada z Vás si přijede opět změřit své odborné schopnosti s kolegy našeho krásného oboru, případně pak při prohlídce výstavy, získat tolik potřebné informace o stoupající úrovni našich i zahraničních výrobků v potravinářství a gastronomii.
Na shledání se s Vámi těší za všechny organizátory GASTRO PARDUBICE 2003.

Jaroslav Runštuk

 

Soutěžní discipliny pro cukráře,perníkáře, pekaře.
Soutěže se mohou zúčastnit jak profesionálové, tak amatéři.

Cukráři C − 1
Bez rozdílu věku − profesionál, amatér

Dovezený výstavní cukrářský exponát dle vlastní úvahy
Neomezuje se ani námět ani hmotnost

Pernikáři P − 2
profesionál, amatér

Dovezený perníkářský exponát, dle vlastní úvahy
Neomezuje se hmotnost ani zpracování

CP − 3
profesionál, amatér

Dovezený výrobek z potravinářské hmoty
s námětem květiny

CP − J
Junioři do 21 let − cukrář, perníkář
1) Dovezený cukrářský výrobek s námětem květiny
Neomezuje se hmotnost, tvar, ani způsob zdobení
(hodnotí se i chuť výrobku, musí být dodány
k degustaci 4 ks stejného složení)

2) Zdobení stanovených perníkových tvarů /2 ks/,
na pódiu s námětem „Den dětí“

 


PODMÍNKY ÚČASTI V SOUTĚŽI:

a/ zaslat vyplněnou přihlášku do soutěže − do 25. září
2003
/po zaslání přihlášky obdrží účastnící podrobné
informace k soutěži/

b/ zaplatit do 3. října 2003 zápisné − podle kategorie,
složenka bude zaslána s podrobnými informacemi

c/ ponechat výstavní exponáty vystavené po celou
dobu akce /vlastní soutěž proběhne 9.10., celá akce je
ve dnech 9. − 11.10.2003/


ZÁPISNÉ SOUTĚŽÍCÍCH:

a/ senioři Kč 400,−
b/ junioři Kč 350,−


ODMĚNY SOUTĚŽÍCÍM:

Zápisné je stanoveno za jednoho účastníka, bez ohledu v kolika kategoriích soutěží.
Všichni soutěžící obdrží od organizátorů soutěže upomínkové předměty, všem budou předány diplomy za účast. Soutěžící na prvních místech v každé disciplině obdrží hodnotné dary. Organizátoři soutěže vyhlásí celkového vítěze /účastník s nejvyšším počtem dosažených bodů/, ten obdrží hlavní cenu − „Pohár NESTLÉ ČESKO s.r.o.” a hodnotnou cenu. (Při loňském ročníku vítěz obdržel barevný televizor.) Po celou dobu GASTRO PARDUBICE 2003, bude probíhat doprovodný program, kde se budou prezentovat firmy, je zde možnost i prezentace škol formou kuchařských a cukrářských, pernikářských exponátů, slavnostních banketních tabulí, výstavních panelů, stánků, vystoupením v doprovodném programu /barmanská show, předvedení odborných dovedností kuchařů, cukrářů, číšníků/, to vše za účasti sdělovacích prostředků, laické i odborné veřejnosti.


PŘIHLÁŠKY ZASÍLEJTE NA ADRESU:
SETPUS, Sušilova 1337
500 02 Hradec Králové

další informace získáte:
Dr. Hladká, tel.: 466 635 597
tel/fax: 495 211 759

HLAVNÍ PARTNER:

ODBORNÝ GARANT SOUTĚŽE:
Vzdělávací zařízení Dr. Jitky Hladké,
Pardubice


Dnes je sobota 14. prosince 2019
svátek slaví Lýdie, zítra Radana a Radan

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.