�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


" O POHR NESTL ESKO s.r.o."

Autor: Radim ez
Datum vyd�n�: 17.09.2003
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=461

6. ronk cukrsk a pernksk soute v kategorich dosplch a junior se uskuten v rmci 8. ronku kontraktan prodejn vstavy GASTRO PARDUBICE 2003, ve dnech 9. − 11.jna 2003

fiogf49gjkf0d



Pardubick vstavn a veletrn, s.r.o. Pardubice

a SETPUS HRADEC KRLOV

VYHLAUJ

6. ronk cukrsk
a pernksk soute
v kategorich dosplch a junior

" O POHR NESTL
ESKO s.r.o."

Sout se uskuten v rmci
8. ronku kontraktan prodejn
vstavy

GASTRO PARDUBICE 2003

ve dnech 9. − 11.jna 2003
IDEON Pardubice

Ven ptel,

rdi Vs uvtme ve mst pernku v Pardubicch, ve dnech 9. - 11. jna 2003, kdy se uskuten ji VIII. ronk kontraktan prodejn vstavy GASTRO PARDUBICE, kter informuje pedevm o novch produktech v oboru potravinstv a gastronomie a svm rozsahem si zskala pevn msto mezi obdobnmi akcemi, konanmi v na republice.
Ji tradin soust Gastra je bohat doprovodn program, jako nap. 6. ronk soute cukr a pernk, O POHR NESTL ESKO s.r.o., pehldka gastronomickch tabul, odborn semin z oblasti potravinstv a gastronomie, ve kterm se o sv odborn zkuenosti podl pedn obornci naeho oboru, jako nap. pp. La Nodl, Vclav merda senior, p Mirka Slavkov, PaedDr. Jitka Hladk, apod., soute v odbornch dovednostech kucha, cukr, nk a barman, barmansk show, odborn dovednosti
v pedveden pednch odbornk v kuchaskm, cukrskm, nickm, pernikskm oboru, soute nvtvnk atd. Shldnout, v dohodnut dob, bude mon i kouzlen s ovocem a zeleninou v podn p. Luka Prochzky. To ve za asti vznamnch osobnost naeho oboru a pedevm pak, za aktivn asti sdlovacch prostedk.
Vstava GASTRO, kter se opt uskuten v pardubickm vstavnm centru IDEON se v minulch letech setkala s velkm zjmem jak vystavovatel, tak i nvtvnk z ad odborn i irok veejnosti.
V minulm roce se tto odborn vstavy zastnilo vce ne 70 vystavovatel z cel esk republiky a shldlo ji vce ne 20 000 nvtvnk. Probhajc soute pak krom ady odbornch kol z cel esk republiky i soutc z cukrskch a pernikskch firem.
Vme, e ada z Vs si pijede opt zmit sv odborn schopnosti s kolegy naeho krsnho oboru, ppadn pak pi prohldce vstavy, zskat tolik potebn informace o stoupajc rovni naich i zahraninch vrobk v potravinstv a gastronomii.
Na shledn se s Vmi t za vechny organiztory GASTRO PARDUBICE 2003.

Jaroslav Runtuk

 

Soutn discipliny pro cukre,pernke, pekae.
Soute se mohou zastnit jak profesionlov, tak amati.

Cukri C − 1
Bez rozdlu vku − profesionl, amatr

Dovezen vstavn cukrsk expont dle vlastn vahy
Neomezuje se ani nmt ani hmotnost

Perniki P − 2
profesionl, amatr

Dovezen pernksk expont, dle vlastn vahy
Neomezuje se hmotnost ani zpracovn

CP − 3
profesionl, amatr

Dovezen vrobek z potravinsk hmoty
s nmtem kvtiny

CP − J
Junioi do 21 let − cukr, pernk
1) Dovezen cukrsk vrobek s nmtem kvtiny
Neomezuje se hmotnost, tvar, ani zpsob zdoben
(hodnot se i chu vrobku, mus bt dodny
k degustaci 4 ks stejnho sloen)

2) Zdoben stanovench pernkovch tvar /2 ks/,
na pdiu s nmtem Den dt

 


PODMNKY ASTI V SOUT̎I:

a/ zaslat vyplnnou pihlku do soute − do 25. z
2003
/po zasln pihlky obdr astnc podrobn
informace k souti/

b/ zaplatit do 3. jna 2003 zpisn − podle kategorie,
sloenka bude zaslna s podrobnmi informacemi

c/ ponechat vstavn exponty vystaven po celou
dobu akce /vlastn sout probhne 9.10., cel akce je
ve dnech 9. − 11.10.2003/


ZPISN SOUT̎CCH:

a/ senioi K 400,−
b/ junioi K 350,−


ODMNY SOUT̎CM:

Zpisn je stanoveno za jednoho astnka, bez ohledu v kolika kategorich sout.
Vichni soutc obdr od organiztor soute upomnkov pedmty, vem budou pedny diplomy za ast. Soutc na prvnch mstech v kad disciplin obdr hodnotn dary. Organiztoi soute vyhls celkovho vtze /astnk s nejvym potem dosaench bod/, ten obdr hlavn cenu − Pohr NESTL ESKO s.r.o. a hodnotnou cenu. (Pi loskm ronku vtz obdrel barevn televizor.) Po celou dobu GASTRO PARDUBICE 2003, bude probhat doprovodn program, kde se budou prezentovat firmy, je zde monost i prezentace kol formou kuchaskch a cukrskch, pernikskch expont, slavnostnch banketnch tabul, vstavnch panel, stnk, vystoupenm v doprovodnm programu /barmansk show, pedveden odbornch dovednost kucha, cukr, nk/, to ve za asti sdlovacch prostedk, laick i odborn veejnosti.


PIHLKY ZASLEJTE NA ADRESU:
SETPUS, Suilova 1337
500 02 Hradec Krlov

dal informace zskte:
Dr. Hladk, tel.: 466 635 597
tel/fax: 495 211 759

HLAVN PARTNER:

ODBORN GARANT SOUT̎E:
Vzdlvac zazen Dr. Jitky Hladk,
Pardubice


Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku