Cukrář.cz

Reklama



Akce Kopeček zmrzliny zdarma poprvé v České republice

12.04.2010 | Autor: Ben & Jerry's Brand Champion | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

 

Ben & Jerry’s expanduje na českém trhu a

vítá příchod jara akcí - Kopeček zmrzliny zdarma

 Od dubna 2010 je legendární zmrzlina Ben & Jerry’s k dostání nejen ve své vlastní pobočce na Václavském náměstí, ale rovněž i ve vybraných obchodech v Praze a Brně v novém balení určené pro konzumaci doma. Dochází tak k rozšíření nabídky na českém trhu. Tento krok koresponduje s distribučním plánem společnosti a podtrhuje její zájem působit v regionu střední Evropy. Tato prémiová zmrzlina je v obchodech k dostání v šesti produktových variantách – Chocolate Fudge Brownie, Cookie Dough, Phish Food, Cherry Garcia, Chunky Monkey, Strawberry Cheescake v balení o objemu 500ml.

Expanze na Českém trhu a klíčové hodnoty společnosti

Společnost Ben & Jerry’s pečlivě vybrala distribuční místa, ve kterých bude možné zmrzlinu v České republice koupit. Mezi partnery Ben & Jerry’s patří supermarkety Billa a řada tradičních obchodů v Praze a Brně. Cílem je spojit prémiovou zmrzlinu, která je známa díky svým nezvyklým příchutím plných velkých kousků a spirálek s prémiovými obchody v České republice. Společnost tímto krokem rovněž poukazuje na skutečnost, že její výrobky jsou vyráběny pouze s použitím trvale udržitelných zdrojů a Fairtrade surovin té nejvyšší kvality.

Společnost Ben & Jerry’s se zavázala k sociální odpovědnosti a platí svým mlékarénským farmářům prémiové ceny jako poděkování, že se tak výborně starají o své krávy a také o planetu. Farmářům, kteří pěstují Fairtrade kakao, cukr a banány, je garantována férová cena za jejich produkty. Tyto prostředky pak mohou investovat zpět do svých farem a komunit. Ben & Jerry’s používá výhradně vejce pocházející od slepic chovaných ve volném výběhu a dbá na to, aby dopad na životní prostředí byl co možná nejšetrnější, tím, že investuje do obnovitelné energie a prostřednictvím svých aktivit podporuje neutrální klima.    

„Je skvělé, že po roce, kdy Ben & Jerry's vstoupilo na český trh a otevřeli jsme náš první obchod na Václavském náměstí, můžeme představit tuto legendární zmrzlinu ve spolupráci s našimi partnery dalším zákazníkům ve dvou největších městech v České republice“, říká Tihana Presečki Rubeš, Ben & Jerry's Brand Champion. „Věříme, že příchutěmi Ben & Jerry’s a způsobem, kterým na trhu působíme, potěšíme chuťové buňky, ale i duši všech milovníků zmrzliny v České republice.“

Akce Kopeček zmrzliny zdarma poprvé v České republice

Dne 27. dubna uspořádá Ben & Jerry’s poprvé v České republice svoji akci nazvanou Kopeček zmrzliny zdarma. Tato akce má mnohaletou celosvětovou tradici a je poděkováním společnosti svým stálým zákazníkům a pozváním pro zákazníky nové. Milovníci zmrzliny a široká veřejnost je v tento den zvána do pobočky Ben & Jerry’s na Václavském náměstí v Praze, kde si mohou vybrat kdykoliv mezi 12:00 a 20:00 kopeček své oblíbené zmrzliny zdarma. Akce Kopeček zmrzliny zdarma byla původně oslavou prvního výročí společnosti. Její úspěch povzbudil zakladatele společnosti Bena a Jerryho, aby z ní udělali tradici. Nyní se toto výročí slaví ve všech obchodech Ben & Jerry’s po celém světě. V průměru se během akce každý rok po celém světě rozdá 1 000 000 kopečků zmrzliny. O akci bude společnost informovat na své facebookové a internetové stránce (www.benandjerry.cz) a prostřednictvím dalších komunikačních kanálů.


Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.