Cukrář.cz

Reklama



Legendární zmrzlina Ben & Jerry´s dnes vyjíždí na turné po Česku

12.05.2012 | Autor: | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d
Legendární zmrzlina Ben & Jerry´s dnes vyjíždí na turné po České republice, veze sebou své veselé rohaté přátele a dodávku plnou lahodné zmrzliny. Hlavním posláním turné je dopřát co největšímu počtu fanoušků jedinečné zmrzlinové pokušení, a to zcela zdarma! Ben & Jerry´s bude od této středy 9. května do 7. června projíždět vybranými místy v Praze a v závěru turné se podívá do Brna a Plzně. Sladká zmrzlinová vlna zasáhne Českou republiku se čtyřmi lahodnými příchutěmi: Strawberry Cheesecake, Chocolate  Fudge Brownie, Cookie Dough a novinkou tohoto léta Caramel Chew Chew.  
„Ben & Jerry´s není jen o lahodné zmrzlině, ale také o zábavě a dobré náladě. Chceme potěšit co nejvíce našich věrných fanoušků a přilákat nové příznivce, proto jsme se na toto léto rozhodli uspořádat zmrzlinové turné po České republice a vyrazit tak přímo za lidmi do ulic a parků,“ říká Irena Hašková, Marketing Operations Specialist Ice Cream - Ben & Jerry´s, Unilever, Česká republika.
Turné je podpořeno soutěží o nejoblíbenější příchuť v České republice. Fanoušci se do soutěže a hlasování mohou zapojit prostřednictvím stránky na facebooku Ben & Jerry´s Česká republika. Hlavní výhrou je soukromá zmrzlinová party s dovážkou přímo do domu. Jak jednoduché! Můžete mít hned dvojitý zmrzlinový zážitek, zamlsat si na turné a uspořádat vlastní zmrzlinovou oslavu pro své nejbližší… Fanoušci mohou přesnou trasu zmrzlinového turné sledovat on-line, každodenní informace jsou uvedeny na facebooku a webové stránce.   
Cílem Ben & Jerry’s je spojit svou jedinečnou zmrzlinu, vyhlášenou pro své originální a bláznivé příchutě, s prémiovými obchody v České republice a zároveň zdůraznit, že produkty Ben & Jerry’s jsou vyráběny pouze z trvale udržitelných a Fairtrade ingrediencí té nejvyšší kvality. Společnost Ben & Jerry’s se zavázala k sociální odpovědnosti a platí svým mlékárenským farmářům prémiové ceny jako poděkování, že se tak výborně starají o své krávy a také o planetu. Farmářům, kteří pěstují Fairtrade kakao, cukr a banány, je garantována férová cena za jejich produkty. Tyto prostředky pak mohou investovat zpět do svých farem a komunit. Ben & Jerry’s používá výhradně vejce pocházející od slepic chovaných ve volném výběhu a dbá na to, aby dopad na životní prostředí byl co možná nejšetrnější, tím, že investuje do obnovitelné energie a prostřednictvím svých aktivit podporuje neutrální klima.

Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.