Reklama |
Nestlé Professional a Národní tým AKC ČR ve Fond Session
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí pondělí 17. listopadu 2025
svátek slaví Mahulena, zítra Romana Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |


Nestlé Professional v holešovickém areálu, konkrétně prostoru studia Chef Parade, zavdal intenzivní podnět k velké gastropárty s tematickým obsahem jeho nových konvenienčních fondových produktů, o jejichž prezentaci se postarali kuchaři Národního týmu AKC České republiky, včetně svých dalších rutinovaných kolegů z oboru. Jaký zájem byl o novinky značky Chef, které svou působností zajišťují spolehlivost chuťové i technologické hladiny připravovaných pokrmů včetně časové úspory, svědčil hučící úl návštěvnických davů výstavního prostoru.
Reprezentační cukrářka sáhla po konvenienci Bavorského krému Nestlé, skýtající možnost rozličných kombinací, na příklad se šlehačkou, s mascarpone, různými omáčkami, ovocem, kdy pro příprava zvolené cukrářské variace postačuje našlehání směsi a finální nazdobení do kelímku. Pavlína použila jako ozdobný prostředek piškot, karamel a pistácie. Ovocný koš sestával z hrušek, jahod a malin. Surovinový výčet dotvářel ještě vanilkový a čokoládový krém, opražené mandle, slunečnice v čokoládě a mandlové lupínky. Jmenovaný lesní a zahradní plod posloužil pro přípravu omáčky. Malvicový plod hrušně smísila děčínská cukrářka s alkoholem, kdy tato vzájemná spojitost v optimálním poměru vytvořila osobitost chuťového prožitku tímto rychlým způsobem vytvořené omáčky.