Cukrář.cz

Reklama



Nestlé Professional a Národní tým AKC ČR ve Fond Session

fiogf49gjkf0d

Nestlé Professional v holešovickém areálu, konkrétně prostoru studia Chef Parade, zavdal intenzivní podnět k velké gastropárty s tematickým obsahem jeho nových konvenienčních fondových produktů, o jejichž prezentaci se postarali kuchaři Národního týmu AKC České republiky, včetně svých dalších rutinovaných kolegů z oboru. Jaký zájem byl o  novinky značky Chef, které svou působností zajišťují spolehlivost chuťové i technologické hladiny připravovaných pokrmů včetně časové úspory, svědčil hučící úl návštěvnických davů výstavního prostoru.
V předchopzím vstupu byla k nalezení zmínka o konkurzu národního týmu na třetího cukráře, která je dalším z mnoha důkazů o významu sladké profese v týmovém pojetí. Ani při únorové prezentaci Nestlé Professional a Národní tým AKC ČR ve Fond Session nechybělo cukrářské zastoupení v provedení Pavlíny Klopštofové s cukrářským dorostem (viz. snímek)



Reprezentační cukrářka sáhla po konvenienci Bavorského krému Nestlé, skýtající možnost rozličných kombinací, na příklad se šlehačkou, s mascarpone, různými omáčkami, ovocem, kdy pro příprava zvolené cukrářské variace postačuje našlehání směsi a finální nazdobení do kelímku. Pavlína použila jako ozdobný prostředek piškot, karamel a pistácie. Ovocný koš sestával z hrušek, jahod a malin. Surovinový výčet dotvářel ještě vanilkový a čokoládový krém, opražené mandle, slunečnice v čokoládě a mandlové lupínky. Jmenovaný lesní a zahradní plod posloužil pro přípravu omáčky. Malvicový plod hrušně smísila děčínská cukrářka s alkoholem, kdy tato vzájemná spojitost v optimálním poměru vytvořila osobitost chuťového prožitku tímto rychlým způsobem vytvořené omáčky.



Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.