�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Nestl Professional a Nrodn tm AKC R ve Fond Session

Autor: Ji ez z Vtrnku
Datum vyd�n�: 01.03.2011
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1520

Reprezentan cukrka shla po konvenienci Bavorskho krmu Nestl, sktajc monost rozlinch kombinac, na pklad se lehakou, s mascarpone, rznmi omkami, ovocem.

fiogf49gjkf0d

Nestl Professional v holeovickm arelu, konkrtn prostoru studia Chef Parade, zavdal intenzivn podnt k velk gastroprty s tematickm obsahem jeho novch konveniennch fondovch produkt, o jejich prezentaci se postarali kuchai Nrodnho tmu AKC esk republiky, vetn svch dalch rutinovanch koleg z oboru. Jak zjem byl o  novinky znaky Chef, kter svou psobnost zajiuj spolehlivost chuov i technologick hladiny pipravovanch pokrm vetn asov spory, svdil huc l nvtvnickch dav vstavnho prostoru.
V pedchopzm vstupu byla k nalezen zmnka o konkurzu nrodnho tmu na tetho cukre, kter je dalm z mnoha dkaz o vznamu sladk profese v tmovm pojet. Ani pi norov prezentaci Nestl Professional a Nrodn tm AKC R ve Fond Session nechyblo cukrsk zastoupen v proveden Pavlny Kloptofov s cukrskm dorostem (viz. snmek)



Reprezentan cukrka shla po konvenienci Bavorskho krmu Nestl, sktajc monost rozlinch kombinac, na pklad se lehakou, s mascarpone, rznmi omkami, ovocem, kdy pro pprava zvolen cukrsk variace postauje nalehn smsi a finln nazdoben do kelmku. Pavlna pouila jako ozdobn prostedek pikot, karamel a pistcie. Ovocn ko sestval z hruek, jahod a malin. Surovinov vet dotvel jet vanilkov a okoldov krm, opraen mandle, slunenice v okold a mandlov lupnky. Jmenovan lesn a zahradn plod poslouil pro ppravu omky. Malvicov plod hrun smsila dnsk cukrka s alkoholem, kdy tato vzjemn spojitost v optimlnm pomru vytvoila osobitost chuovho proitku tmto rychlm zpsobem vytvoen omky.


Vytisknuto dne 25.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku