Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Biskupský chlebíček - Vánoční recept 12.12.2003, rubrika: Recepty Máslo utřeme s cukrem do pěny. Vmícháme postupně obě vejce. Pak smícháme mouku s práškem do pečiva, skořicí, mletým hřebíčkem a solí. více...


Hraběnčiny řezy - Vánoční recept 11.12.2003, rubrika: Recepty Plech vymažeme tukem a vysypeme moukou. Do mísy prosejeme mouku s práškem do pečiva, přidáme změklé máslo a vpracujeme jej co nejrychleji do těsta. více...


Vánočka - Vanoční recept 9.12.2003, rubrika: Recepty Mouku prosijeme do mísy, trochu odložíme. Do hrnečku rozdrobíme droždí, přidáme trochu cukru, mouky a teplého mléka a rozmícháme, hrneček přikryjeme. Mouku osolíme, přidáme žloutky, rozehřátý prochladlý tuk, vykynutý kvásek více...


Medovina 21.11.2003, rubrika: Recepty Na 1% alkoholu je potřeba 2,4 kg medu na 100 litrů. Chceme-li docílit nápoj s 15ti procentním obsahem alkoholu musíme použít 36 kg medu.
K výrobě medoviny používáme jakýkoliv med a pro úpravu chuti volíme různé druhy koření... více...


JAHODOVÉ POKUŠENÍ S LESNÍMI PLODY 10.10.2003, rubrika: Recepty Na řezu dezertu je piškotový korpus spojen jahodovou pěnou a uprostřed se nachází čerstvá jahoda. Dezert je doplněn jahodovou omáčkou a lesními plody. Chuť a vůně po čerstvých jahodách je doplněna svěží vůní a chutí lesních plodů. více...


Nízkokalorické angreštové mandlové řezy 23.7.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy V míse smícháme mouku a sušené droždí. Přimícháme 100 g cukru, sůl, mléko a 75 g tekutého másla. Vypracujeme hladké vláčné těsto.
více...


Tvarohový dort s rybízem 10.7.2003, rubrika: Recepty Granulky rozpustné kávy rozdrtíme lžící a společně s moukou, práškem do pečiva a kakaem nasypeme do mísy. více...


TIRAMISU 13.6.2003, rubrika: Recepty Od rakouského cukrářského kolegy jsme obdrželi návod na tiramisu. Zkuste jej vyrobit i v našich podmínkách a porovnejte jeho přípravu a chuť s tím, jak jste zvyklí ve vašich dílnách. více...


Višňový parfait s čokoládou a višňovou omáčkou 4.6.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na řezu dezertu parfait lehce přerušované kousky mohrenglanzu, uprostřed čerstvá višeň. Dezert doplněn tmavou omáčkou s kousky višní.
Chuť a vůně lehce čokoládová spolu s výraznou chutí a aroma višní. více...


Receptury od Diamantu 28.5.2003, rubrika: Recepty více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je úterý 19. března 2019
svátek slaví Josef, zítra Světlana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.