Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Marcipánová vajíčka 29.3.2004, rubrika: Recepty Ingredience: 200 g moučkového cukru, 200 g sušeného polotučného mléka, 30 g ztuženého tuku, 1 lžíce medu, sušené švestky a meruňky, kakaový prášek, strouhaný kokos, mleté ořechy více...


Bílkový beránek 29.3.2004, rubrika: Recepty Ingredience: 160 g moučkového cukru, 160 g hrubé mouky, 70 g rozpuštěné Hery, 7 bílků, sekaná čokoláda, sekané oříšky, kandované ovoce více...


Bochánek, který se vždy povede 26.3.2004, rubrika: Recepty 350 g hladké mouky, 350 g hrubé mouky, 140 g pískového cukru, 1 vanilkový cukr, 180 g másla, 40 g (1 kostička) droždí, 1 lžíce cukru a 1 lžíce hladké mouky do kvásku, 1/4 l mléka. více...


Beránek se sušeným ovocem 25.3.2004, rubrika: Recepty 100 g rozinek, 50 g sušených švestek, 50 g sušených meruněk, 100 g kandovaného ovoce (může být i kandovaná pomerančová kůra), 100 g mandlí, 6 vajec, 200 g moučkového cukru, 180 g másla, 220 g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva více...


Koláče 20.2.2004, rubrika: Recepty XV. a XI. století se zabývali pečením koláčů i velcí státníci a za vlády Jindřicha IV. vynalezl guvernér Paříže „Tort mošusový“ a známý kardinál i státník Richelieu. více...


Medovník - recept 16.2.2004, rubrika: Recepty Vrchní vrstva je posypaná vrstvou čehosi dobrého. Tímto jsem si jista, že jsem přišla na to, z čeho se tato směs skládá. více...


Výroba fondantové hmoty 3/3 12.2.2004, rubrika: Recepty Zachycovací nádrže mají ten účel, aby celý obsah kotlíku pojmuly najednou, takže poslední může být opět použit, zatímco pumpa čerpá cukr do kotlíku. V síťových vložkách zachycovacích nádrží se zachycují nečistoty a cizí tělíska, která spadla do cukru více...


Ledová pěna s malinami a variací omáček 10.2.2004, rubrika: Recepty Dezert na povrchu zdobený plátkem piškotové rolády. Na řezu pomerančová pěna s kousky malin. Dezert je doplněn broskvovou a jahodovou omáčkou. Chuť a vůně smetanová, obohacená chutí pomeranče a malin. více...


Výroba fondantové hmoty 2/3 5.2.2004, rubrika: Recepty Nestačí uvařit fondant na určitý stupeň a mít pro něj vyzkoušený stále stejný syrob, ale je nutno vyzkoušet teploměr, zdali řádně měří dle uvedené tabulky. Každý teploměr neměří stejně, někdy bude třeba o půl nebo 1 stupeň vařit cukr méně, nebo více. více...


Jogurtová terina s malinami a variací omáček 30.1.2004, rubrika: Recepty Na řezu jogurtová hmota, uprostřed piškotu s čerstvou malinou sladěný s broskvovou a jahodovou omáčkou, rozdělený čokoládovou linkou. Chuť a vůně jogurtová spolu s chutí čerstvých malin, doplněná chutí broskvové omáčky. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je čtvrtek 21. března 2019
svátek slaví Radek, zítra Leona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.