Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Jahodový dort Jahodový dort 23.7.2011, rubrika: Recepty První tvoří spodek a poslední vršek. Naplní se jedna vrstva máslovým ananasovým krémem, do kterého rozsekáme hodně ananasu a druhá vrstva tvoří máslový jahodový krém, do kterého položíme trochu velkých jahod.
více...


Medovník Medovník 21.7.2011, rubrika: Recepty Všechny suroviny kromě mouky
smíchat a šlehat v páře do pěny cca 10-15 min.Přidat mouku a vypracovat na vále těsto, které se
nechá odpočinout cca 30 min. Potom rozdělit na 4
části, každou rozválet do kulatého tvaru a upéci.

více...


Tvarohovo - jogurtový dezert Tvarohovo - jogurtový dezert 17.7.2011, rubrika: Recepty Jogurt s kyselou smetanou, cukrem, tvarohem, citrónovou kůrou a šťávou dobře rozmícháme. Želatinu necháme změknout v chladné vodě. Vyšleháme šlehačku do zhoustnutí. Maliny a meruňky odděleně rozmixujeme. více...


Jak vyrobil nejlépe indiánka Jak vyrobil nejlépe indiánka 27.5.2011, rubrika: Recepty Bílkový krém připravený s cukerným rozvarem je rozhodně stabilnější, než pouze bílkový sníh. Navíc cukrový rozvar se připravuje proto, že bílky jsou schopné při šlehání pojmout a rozpustit pouze určité množství cukru. více...


Koláče a jejich pečení 10.5.2011, rubrika: Recepty Pripravený koláč pečieme v rúre, ktorú sme vopred vyhriali na 250 ° Pečieme pomaly približne 40° C minút pri teplote 200 °C a potom ešte 10 minút pri 180°C.
Počas posledných minút pečenia si pripravíme sneh
více...


Výtečné a rychlé tiramisu Výtečné a rychlé tiramisu 3.5.2011, rubrika: Recepty Fantastický a tradiční italský desert. Tiramisu lze přeložit jako „Zvedni mě“ to znamená, že by i samotný desert měl být nadýchaný a chuťově plný. Připravte si středně hlubokou mísu o průměru asi 30cm (nejlépe hranatou). více...


Velikonoční řezy Velikonoční řezy 21.4.2011, rubrika: Recepty Naneseme Crema Italian Sahne (Italská krémová šlehačka), položíme druhou polovinu piškotové rolády a dobře přitlačíme. Na povrch vložíme „Mandlovo-pistáciová šlehačku“ a necháme odstát v chladu asi 2 hodiny. více...


Velikonoční pohárek Rübli Velikonoční pohárek Rübli 20.4.2011, rubrika: Recepty Mufinovou hmotu naplníme do mufinové formy 1ks/40 g
• Náplň NussgeNuss nastříkáme do mufinové hmoty
• Pečeme při teplotě asi 190 °C po dobu 20 - 25 minut
• Po vychladnutí zdobíme hvězdicovou trubičkou směsí krému vaječného likéru Rübli.
více...


Řecký velikonoční chléb Řecký velikonoční chléb 19.4.2011, rubrika: Recepty Na troše másla zpěníme jarní cibulku a zalijeme ji kuřecím vývarem. Uvedeme do varu a přidáme 2/3 hrášku, máslo, Martini, sůl a pepř. Krátce povaříme a pak základ polévky rozmixujeme. více...


Velikonoční mazanec 18.4.2011, rubrika: Recepty Tyto provazce spojíme z jedné strany svými konci jejich stlačením pevně do sebe. Začneme provádět pletenec, kdy uchopíme levý provazec a přeložíme jej přes prostřední více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je pondělí 21. ledna 2019
svátek slaví Běla, zítra Slavomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.