Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Čokoládové šamanství Čokoládové šamanství 3.10.2013, rubrika: Recepty Všechny suroviny promícháme v mixéru a směs dáme do lednice, dokud nezačne mírně houstnout. Potom ji rozetřeme stěrkou na silikonový plát do obdelníkové formy a pečeme asi 8 minut při 160 °C. Po vyjmutí z trouby stočíme do tvaru doutníku.
více...


Věnečky s krémem Věnečky s krémem 23.9.2013, rubrika: Recepty Necháme vystydnout na koláčové mřížce a vyklopíme.. Připravíme si polevu tak, že smícháme pomerančovou šťávu, pomerančový likér a 1 balíček vanilkového cukru. Polevou pak potřeme věnečky.
více...


Větrníky zcela jinak Větrníky zcela jinak 10.5.2013, rubrika: Recepty Droždí rozetřeme s cukrem a vlažným mlékem a zpracujeme s moukou a Herou v hladké těsto. Hned vyválíme na plat, nakrájíme na čtverce, do středu dáme lžičku náplně, v rozích nařízneme a složíme do tvaru větrníčku.
více...


Kávová zrna Kávová zrna 3.5.2013, rubrika: Recepty Jsou to dvě různé suroviny, takže tam patří obě! používá se jen na pečení buchet, koláčů a cukroví. Takže margarín (nebo máslo) + ztužený pokrmový tuk + čokoláda (nakonec) do kastrolu!!!
více...


Vláčné čokoládové muffiny s lentilkami Vláčné čokoládové muffiny s lentilkami 1.5.2013, rubrika: Recepty Vanilkový pudink uvařte podle receptu a nechte vychladnout. Rozšlehejte 150 – 200 g změklého másla a postupně po lžíci zašlehejte všechen pudink. Na závěr přidejte trochu růžového potravinářského barviva a rozšlehejte, až je směs růžová. více...


Velikonoční drobnosti z lineckého těsta Velikonoční drobnosti z lineckého těsta 29.3.2013, rubrika: Recepty Tento recept je minirecepturou dávno všeobecně známou a dnes ji představujeme spíše pro děti.
V každém případě si tentokrát vyzkoušíme recepturu, která spočívá ve standardní přípravě lineckého těsta, a to na dva způsoby více...


Velikonoční macaroni od Fialy Velikonoční macaroni od Fialy 25.3.2013, rubrika: Recepty Macarony je francouzské pečivo z mandlové mouky a recept byl znám před mnoha stoletími. Ve Francii existuje mnoho tradičních receptur na zhotovení, které postupem doby doznávaly své inovace. více...


Větrník není až tak snadnou věcí Větrník není až tak snadnou věcí 6.3.2013, rubrika: Recepty Instantní kávu rozpustíme ve lžičce vody. Z kávy, smetany a cukru ušleháme tuhou šlehačku. Naplníme jí stříkací sáček s hvězdicovou hubicí a nastříkáme na višňový krém. Přiklopíme vrchní částí a větrníky poprášíme moučkovým cukrem a kakaem.
více...


Pařížská šlehačka, pěna, gannache nebo mousse? Pařížská šlehačka, pěna, gannache nebo mousse? 8.2.2013, rubrika: Recepty Smetana ke šlehání 33% 1 litr, cukr krupice 0,290 kg, cukrářská kakaová poleva neředěná (čokoládová poleva - čím kvalitnější použijete, tím bude lepší krém) 0,500 kg, kakaový prášek 0,280 kg, ztužený pokrmový tuk (omega) 0,200 kg.
více...


Malé recepty Malé recepty 16.1.2013, rubrika: Recepty Vodu s cukrem a ovocem povaříme na mírném ohni do kašovita. Solamyl rozmícháme se lžičkou studené vody, přidáme k ovoci, provaříme a nakonec vmícháme rum. Zmrzlinu dáme na talířky a přelijeme horkou omáčkou. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je středa 13. listopadu 2019
svátek slaví Tibor, zítra Sáva

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.