Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Velikonoční drobnosti z lineckého těsta Velikonoční drobnosti z lineckého těsta 29.3.2013, rubrika: Recepty Tento recept je minirecepturou dávno všeobecně známou a dnes ji představujeme spíše pro děti.
V každém případě si tentokrát vyzkoušíme recepturu, která spočívá ve standardní přípravě lineckého těsta, a to na dva způsoby více...


Velikonoční macaroni od Fialy Velikonoční macaroni od Fialy 25.3.2013, rubrika: Recepty Macarony je francouzské pečivo z mandlové mouky a recept byl znám před mnoha stoletími. Ve Francii existuje mnoho tradičních receptur na zhotovení, které postupem doby doznávaly své inovace. více...


Větrník není až tak snadnou věcí Větrník není až tak snadnou věcí 6.3.2013, rubrika: Recepty Instantní kávu rozpustíme ve lžičce vody. Z kávy, smetany a cukru ušleháme tuhou šlehačku. Naplníme jí stříkací sáček s hvězdicovou hubicí a nastříkáme na višňový krém. Přiklopíme vrchní částí a větrníky poprášíme moučkovým cukrem a kakaem.
více...


Pařížská šlehačka, pěna, gannache nebo mousse? Pařížská šlehačka, pěna, gannache nebo mousse? 8.2.2013, rubrika: Recepty Smetana ke šlehání 33% 1 litr, cukr krupice 0,290 kg, cukrářská kakaová poleva neředěná (čokoládová poleva - čím kvalitnější použijete, tím bude lepší krém) 0,500 kg, kakaový prášek 0,280 kg, ztužený pokrmový tuk (omega) 0,200 kg.
více...


Malé recepty Malé recepty 16.1.2013, rubrika: Recepty Vodu s cukrem a ovocem povaříme na mírném ohni do kašovita. Solamyl rozmícháme se lžičkou studené vody, přidáme k ovoci, provaříme a nakonec vmícháme rum. Zmrzlinu dáme na talířky a přelijeme horkou omáčkou. více...


Cukrářská hra s jablky Cukrářská hra s jablky 11.1.2013, rubrika: Recepty Přidáme žloutek a znovu prohněteme hrudkovatou směs v misce. Přilijeme 3 lžíce studené vody a vypracujeme vláčné těsto. Vytvoříme z něj kouli, stáhneme ji do potravinářské fólie a uložíme na hodinu do chladničky.
více...


 FIALOVÉ Vánoce - Perníková vánočka / -5. FIALOVÉ Vánoce - Perníková vánočka / -5. 13.12.2012, rubrika: Recepty Perníkové těsto (s medem) rozválíme na plochu 50x 80 cm.
Potřeba pomerančovou náplní
Těsto zavineme a podélně nařízneme (asi20 cm) ozdobné pruhy
Konce uzavřeme a rolku zmáčkneme
více...


Perníkové figury - FIALOVÝ Zličín / -4. Perníkové figury - FIALOVÝ Zličín / -4. 8.12.2012, rubrika: Recepty Perníkovou hmotu vyválíme na plát 60x60 cm a nakrájíme na pruhy o rozměru 5x60 cm.
Za použití vody uhladíme povrch do hladka a potřeme 100 g mandlové náplně, za použití trubičky č. 10.
Svineme, nakrájíme a vytvoříme bobříky, dle obrázku více...


FIALOVÝ Zličín / -2. FIALOVÝ Zličín / -2. 4.12.2012, rubrika: Recepty Zchladlý korpus rozpůlíme a vložíme do naolejované a cukrem vysypané formy. Naplníme, uhladíme a naneseme Alaska-express Winterpflaume. Necháme ztuhnout v ledničce asi 1 hodinu. více...


FIALOVÝ Zličín - cukrářský seminář / -1. FIALOVÝ Zličín - cukrářský seminář / -1. 3.12.2012, rubrika: Recepty Řezy vložíme asi na 1 hodinu do ledničky, necháme do lehkého zamrazení zatuhnout a poté nařežeme na jednotlivé kusy.
Dále smícháme Cristaline Neutral mit Fruchti-Top Pflaume rozmícháme . více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je pondělí 21. ledna 2019
svátek slaví Běla, zítra Slavomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.