Cukrář.cz

Reklama



Recepty


VÁNOČNÍ RECEPTY 2 20.12.2006, rubrika: Recepty Tento jednoduchý recept patří do oblíbené řady cukroví připravovaného za studena. Připravíme si báječné kuličky, ve kterých je chuť sušených meruněk a ořechů doplněna lehkostí burizonů více...


VÁNOČNÍ RECEPTY 19.12.2006, rubrika: Recepty Vánoce jsou plné symboliky, a tak na vánoční míse nesmí chybět vedle dalších nápaditých tvarů ani hvězdičky a kometky. Po dohotovení můžeme kometky lehounce poprášit zlatým práškem a hned je tu záře z Betléma. více...


Zeleninový závin s jogurtovou omáčkou 24.10.2006, rubrika: Recepty : 200 g kedlubny, 200 g mrkve, 100 g celeru, 120 g cukety, 20 g česneku, 200 g brokolice, 200 g květáku, 50 g žampiónů, 1/8 l šlehačky, 1/8 l zeleninového vývaru, trochu soli a pepře, 2 vejce. více...


Receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... IV. 3.9.2006, rubrika: Recepty Někdo raději sáhne po plněném kousku, je vláčnější, a nekřupe.
A i zde se nabízí mnoho možností a s troškou kreativity je zde otevřená možnost pro vlastní tvorbu. více...


... receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... III. 29.3.2006, rubrika: Recepty Bílé karolínky - Opustíme domov a vydáme se opět do Anglie. Karolínky jsou pestré a skutečně lahodné kousky. Ovoce udržuje karolínky vláčné a dodává jim atraktivní vzhled i neopakovatelnou chuť. Určitě si je oblíbí dospělí i děti. více...


...receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... II. 27.3.2006, rubrika: Recepty Kiwi lístky - Vynikající nová receptura z máslového lineckého těsta slepovaného kiwi marmeládou. Lístky jsou velmi atraktivní, nejen svěží chutí, ale i kontrastní vzhledem. více...


Masopustní koblihy 2.3.2006, rubrika: Recepty Masopust je lidová tradice v podobě třídenních oslav, mající svůj vrchol v úterním dni před Popeleční středou. To je den, který je pro věřící vstupem do období 40 denního půstu pře liturgickými oslavami Velikonoc. více...


... receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... I. 27.2.2006, rubrika: Recepty Jak se tak člověk toulá po světě, přiveze si nejen plno nových receptur, ale i hodně inspirace k vymýšlení těch nejlepších lahůdek, které oživí chuťové variace na svátečním stole. více...


GLAZÍROVANÉ KAŠTANY 20.2.2006, rubrika: Recepty Velké jedlé kaštany nařízneme uprostřed nožem a pak vaříme ve vodě až se ocitnou ve stavu, že je možné slupku lehce stáhnout.Takto připravené, po jednotlivém kuse se zabalí do čtvercového kousku plátna. více...


KAŠTANY 17.2.2006, rubrika: Recepty Kaštany známe nejspíše ze stánkového prodeje jako pečenou pochoutku. Lze JE také užívat i v cukrářství, kde slouží jako náplň různých specialit nebo jako hmota k modelování, či jako přísada v rozličných směsích. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je úterý 21. května 2019
svátek slaví Monika, zítra Emil

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.