Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Cukrářská hra s jablky Cukrářská hra s jablky 11.1.2013, rubrika: Recepty Přidáme žloutek a znovu prohněteme hrudkovatou směs v misce. Přilijeme 3 lžíce studené vody a vypracujeme vláčné těsto. Vytvoříme z něj kouli, stáhneme ji do potravinářské fólie a uložíme na hodinu do chladničky.
více...


 FIALOVÉ Vánoce - Perníková vánočka / -5. FIALOVÉ Vánoce - Perníková vánočka / -5. 13.12.2012, rubrika: Recepty Perníkové těsto (s medem) rozválíme na plochu 50x 80 cm.
Potřeba pomerančovou náplní
Těsto zavineme a podélně nařízneme (asi20 cm) ozdobné pruhy
Konce uzavřeme a rolku zmáčkneme
více...


Perníkové figury - FIALOVÝ Zličín / -4. Perníkové figury - FIALOVÝ Zličín / -4. 8.12.2012, rubrika: Recepty Perníkovou hmotu vyválíme na plát 60x60 cm a nakrájíme na pruhy o rozměru 5x60 cm.
Za použití vody uhladíme povrch do hladka a potřeme 100 g mandlové náplně, za použití trubičky č. 10.
Svineme, nakrájíme a vytvoříme bobříky, dle obrázku více...


FIALOVÝ Zličín / -2. FIALOVÝ Zličín / -2. 4.12.2012, rubrika: Recepty Zchladlý korpus rozpůlíme a vložíme do naolejované a cukrem vysypané formy. Naplníme, uhladíme a naneseme Alaska-express Winterpflaume. Necháme ztuhnout v ledničce asi 1 hodinu. více...


FIALOVÝ Zličín - cukrářský seminář / -1. FIALOVÝ Zličín - cukrářský seminář / -1. 3.12.2012, rubrika: Recepty Řezy vložíme asi na 1 hodinu do ledničky, necháme do lehkého zamrazení zatuhnout a poté nařežeme na jednotlivé kusy.
Dále smícháme Cristaline Neutral mit Fruchti-Top Pflaume rozmícháme . více...


Jádrové kornoutky Jádrové kornoutky 30.9.2012, rubrika: Recepty upečené tvary ještě horké!!! stáčíme přes dřevěné tvořítko (pokud nebudou stáčené placičky dost horké, začnou se lámat) do tvaru kornoutků a necháme vychladnout, poté teprve můžeme jednotlivé kornoutky přípradně zasunout do sebe
více...


Fondán po staročesku Fondán po staročesku 21.9.2012, rubrika: Recepty Zchlazený cukrový sirup mícháme (třeme - do hmoty vmícháváme vzduch, dělají se bublinky hmota z počátku charakteristicky praská a postupně bělá) vařečkou tak dlouho, až z průhledného sirupu vznikne bílá fondánová hmota.
více...


Moučník Tarte Tatin Moučník Tarte Tatin 20.9.2012, rubrika: Recepty Tarte Tatin, název pokrmu u nás téměř neznámého, ale jednoduchá příprava z ještě jednodušších , a hlavně dostupných surovin, kterými jsou prostá jablka. Při přípravě tarte tainu vybíráme ta nejvíce nakyslá, která zvyšují pokrmu ojediněnlý apetit. více...


Punčové řezy Punčové řezy 3.9.2012, rubrika: Recepty Kupujem kvalitné sirupy, ktoré majú čo najmenej chemických prísad. Pomer vody, sirupu a rumu si môžete upraviť podľa chuti, tak aby bolo sirupu celkovo 700ml. více...


Kávový dezert - KARINA Moccacino Kávový dezert - KARINA Moccacino 24.8.2012, rubrika: Recepty suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat. Poté krátce mícháme při pomalé rychlosti do hladké a homogenní konzistence. Dávkujeme na plech s okra-jem a pečícím papírem 60 x 20 cm a uhladíme.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je středa 13. listopadu 2019
svátek slaví Tibor, zítra Sáva

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.