Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Jádrové kornoutky Jádrové kornoutky 30.9.2012, rubrika: Recepty upečené tvary ještě horké!!! stáčíme přes dřevěné tvořítko (pokud nebudou stáčené placičky dost horké, začnou se lámat) do tvaru kornoutků a necháme vychladnout, poté teprve můžeme jednotlivé kornoutky přípradně zasunout do sebe
více...


Fondán po staročesku Fondán po staročesku 21.9.2012, rubrika: Recepty Zchlazený cukrový sirup mícháme (třeme - do hmoty vmícháváme vzduch, dělají se bublinky hmota z počátku charakteristicky praská a postupně bělá) vařečkou tak dlouho, až z průhledného sirupu vznikne bílá fondánová hmota.
více...


Moučník Tarte Tatin Moučník Tarte Tatin 20.9.2012, rubrika: Recepty Tarte Tatin, název pokrmu u nás téměř neznámého, ale jednoduchá příprava z ještě jednodušších , a hlavně dostupných surovin, kterými jsou prostá jablka. Při přípravě tarte tainu vybíráme ta nejvíce nakyslá, která zvyšují pokrmu ojediněnlý apetit. více...


Punčové řezy Punčové řezy 3.9.2012, rubrika: Recepty Kupujem kvalitné sirupy, ktoré majú čo najmenej chemických prísad. Pomer vody, sirupu a rumu si môžete upraviť podľa chuti, tak aby bolo sirupu celkovo 700ml. více...


Kávový dezert - KARINA Moccacino Kávový dezert - KARINA Moccacino 24.8.2012, rubrika: Recepty suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat. Poté krátce mícháme při pomalé rychlosti do hladké a homogenní konzistence. Dávkujeme na plech s okra-jem a pečícím papírem 60 x 20 cm a uhladíme.
více...


Vestfálský jablečný nákyp Vestfálský jablečný nákyp 2.8.2012, rubrika: Recepty Vyšší nákypovou formu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou a chlebové těsto prokládáme střídavě s nastrouhanými jablky pod horní hranu formy.
Navrch vložíme bílkovou hmotu ve sněhové podobě s perníkem a pečeme v troubě více...


Nostalgické zákusky Nostalgické zákusky 30.7.2012, rubrika: Recepty Na výrobě přitom není nic složitého. Naopak, krémové košíčky s ovocem patří mezi cukrářskými výrobky do kategorie "málo práce, efekt značný". Stačí dobře synchronizovat přípravu všech částí košíčků a za tři čtvrtě hodiny můžou být hotové. více...


Laskonky Laskonky 20.6.2012, rubrika: Recepty Laskonky neměknou proto, že do hmoty dáváte oříšky místo kokosu, to nemá na ono vlhnutí vliv, alespoň ne podstatný. Korpusy je nutné řádně vysušit, měly by "zvonit".
Vlhnutí může být zapřičiněno nadměrně velkou vlhkostí v lednici.
více...


Jahodovo - jogurtový dezert Jahodovo - jogurtový dezert 17.6.2012, rubrika: Recepty Želatinovou hmotu rozdělíme na tři díly. Do jednoho dílu vmícháme maliny, do druhého meruňky a vložíme do skla nebo různě vytvarované formy, které předtím vyložíme fólií a naplníme na vrstvy tři připravené hmoty. více...


Johnyho růže z marcipánu / -2. Johnyho růže z marcipánu / -2. 23.5.2012, rubrika: Recepty Pokud chceme větší, nebo rozkvetlejší růži, můžeme přidat další čtyři okvětní lístky … připravíme si o něco silnější základní kolečka (kolem 5 – 6 g), abychom si mohli ponechat silnější střed, jinak se lístky budou ohýbat. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je pondělí 21. ledna 2019
svátek slaví Běla, zítra Slavomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.