Reklama |
Archiv zpráv
O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.
12.10.2003, rubrika: Akce a soutěže
Slavný pardubický dostihový závod Velká pardubická, konaný v neděli 12. října, tj. den po skončení soutěže, měl skvělou předehru v podobě, též již tradičního, cukrářského klání cukrářů a perníkářů známého pod názvem O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.
více...
LYCKEBY CULINAR – CHUŤ, KTERÁ DÁVÁ SMYSL
10.10.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vznik nové firmy, která v sobě spojuje osvědčenou tradici a moderní trendy, je vždy slibnou událostí. Ze zavedené společnosti LYCKEBY AMYLEX, a.s. Horažďovice vznikla nová společnost – LYCKEBY CULINAR a.s.
více...
JAHODOVÉ POKUŠENÍ S LESNÍMI PLODY
10.10.2003, rubrika: Recepty
Na řezu dezertu je piškotový korpus spojen jahodovou pěnou a uprostřed se nachází čerstvá jahoda. Dezert je doplněn jahodovou omáčkou a lesními plody. Chuť a vůně po čerstvých jahodách je doplněna svěží vůní a chutí lesních plodů.
více...
Cukrovar Vrbátky ve sladkém nárůstu
09.10.2003, rubrika: Suroviny
Cukrovar Vrbátky na Prostějovsku zaznamenal za první pololetí letošního roku výrazný nárůst hrubého zisku. V porovnání s loňským rokem za stejné období se jednalo o navýšení na 104,6 milionů Kč, což se rovná více jak stoprocentnímu vzestupu.
více...
Kdy cukroví a kdy cukrovinky
09.10.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Tyto dva názvy mající téměř podobnou slovní podobu, se od sebe liší. Pod pojem "cukrovinky" lze zařadit takové zboží, které se vyrábí strojně (lze též říci továrně) a zároveň i na sklad.
více...
8. ročník výstavy GASTRO Pardubice - začínáme dnes!
09.10.2003, rubrika: Akce a soutěže
Rádi byste nově vybavili kuchyň Vaší restaurace ? Zařizujete nový hotelový interiér ? Sháníte nové dodavatele ? Zajímají Vás nové trendy a nové výrobky v potravinářském průmyslu ? Chcete se dozvědět nejnovější trendy ve zdobení cukrářských výrobků ?
více...
Výkladní skříň je nejlepší prodavač
07.10.2003, rubrika: Tipy a triky
Mnohdy se nám naskytne úvaha, proč se v jednom obchodě stejné zboží prodává lépe než v druhém. Svoji roli zde hraje více faktorů, ale mezi jeden z velmi důležitých patří výkladní skříň.
více...
Co je suchý led
06.10.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Suchý led byl vynalezen na počátku minulého století v Indii vojenským lékařem. Je to ztuhlý plyn (kysličník uhličitý), kdežto obyčejný led je ztuhlá voda. Suchý led je o 60 °C studenější než obyčejný led.
více...
Osvěta DIAMANTové OMEGY
02.10.2003, rubrika: Cukrařina
Potravinářské firmy OMEGA CZ a DIAMANT jsoucí ve vzájemné symbióze ve službách pekařských a cukrářských potřeb, prováděly v podzimních dnech osvětovou misi v českých zemích.
více...
Odkud pochází vlašský ořech
29.09.2003, rubrika: Suroviny
Název vlašský zavede naši představivost automaticky na italské území. Ale z Apeninského polostrova byl pouze expedován do ostatních evropských zemí, a podle Vlašska obdržel tento název.
více...
|
Dnes je středa středa 4. prosince 2024
svátek slaví Barbora, zítra Jitka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |