Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Budou čeští hoteliéři a restauratéři zařazeni do knihy ohrožených druhů ? 01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zákon o živnostenském podnikání v § 2. definuje živnost, jako soustavnou činnost provozovanou samostatně, vlastním jménem, na vlastní odpovědnost, za účelem dosažení zisku a za podmínek stanovených zákonem. více...


Vanilka 01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vanilka náleží k rostlinách vstavačovitým, mezi které se řadí
orchidee. Její zaznamenané první nálezy jsou hlášené z různých oblastí Mexika, kde jí nejvíce svědčí oblasti v teplých a vlhkých
krajích ve stínu hlubokých lesů a v bahnité půdě. více...


Mistrovství světa cukrářů seniorů 2001 31.12.2001, rubrika: Akce a soutěže Hlavní město německého spolkového státu Hessenska Wiesbaden, se stalo dostaveníčkem světové cukrářské elity při 5. ročníku Mistrovství světa cukrářů seniorů. Cukrářský šampionát pravidelně vyhlašuje a pořádá Světové společenstvo cukrářů UIPCG více...


Mezinárodní gastronomický veletrh 2000 31.12.2001, rubrika: Akce a soutěže Trojnásobek tří šťastných čísel vytvořil již 21. ročník mezinárodního potravinářského veletrhu Salima v Brně, která v doprovodu dalších gastronomických akcí IBUCOB, FRUVEX, PIVEX VINEX a INTECO více...


Gastro junior 2000 31.12.2001, rubrika: Akce a soutěže 29.2.- 3.3. 2000 se uskutečnil 6. ročník soutěže národní soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie v prostoru brněnského výstaviště v pavilonu H. Soutěžilo se v oborech cukrář, kuchař a číšník. více...


Ananasový dort 31.12.2001, rubrika: Recepty Písčitý dort naplníme jemně na žluto přibarveným ananasovým máslovým krémem a položíme do vrstvy trochu rozsekaného ananasu.
více...


Jahodový dort 31.12.2001, rubrika: Recepty Naplníme tři dortové plátky a sice: písčitý, terský (nebo bezé
plátek) a sacher. První tvoří spodek a poslední vršek. Naplní se jedna vrstva máslovým ananasovým krémem, více...


Perník - marcipán,pumprnikl a jejich výroba. 31.12.2001, rubrika: Recepty Hlavní základní součástkou dobrého perníku je med,který dává charakteristickou vůni a hlavně obzvláště obdivuhodnou schopnost k pečení.
více...


Oplatky a hořické trubičky 31.12.2001, rubrika: Recepty Na přípravě těsta, potřebného k výrobě těchto trubiček záleží nejvíce. Recepty jsou různé. Do některých se přidává trochu medu nebo cukrového syrobu. Těchto přísad se však nesmí dávat příliš mnoho více...


Orientální medové koláče, tyčinky 31.12.2001, rubrika: Recepty Mandlové medové tyčinky, medové koláče malé, medové koláče lehké.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.