Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


KÁVA - Rozpustné tuhé kousky 21.02.2002, rubrika: Káva Síla kávy a rozpustných tuhých částic má vzájemnou vazbu (i když stupeň pražení ovlivňuje sílu též), avšak ve všeobecném smyslu bude mít silnější káva vyšší procento rozpustných částic více...


Systému kritických bodů 6 (2/2). krok 20.02.2002, rubrika: Hygiena V případě cukrářských výrobků se jedná např. o nebezpečí překročení nejvyššího povoleného množství barviv, které připouští Vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 298/1997 Sb., část 5,
více...


František SUM 18.02.2002, rubrika: Osobnosti V hanáckém městě Přerov při vyslovení názvu cukrárny Sum vás místní občané spolehliě navedou na místo dotazu. Nejenom ti mladší, kteří se operativněji orietují v houšti nově vznikajících i zanikajících firem, ale i ti mnohem starší, více...


Pěstování a zpracování kávy 15.02.2002, rubrika: Káva Káva se dnes pěstuje ve více než 50 zemích, v oblastech obepínajících teplejší zeměpisné šířky zemského povrchu, v nadmořských výškách počínaje hladinou moře až po 6 000 stop. více...


Dort z jablk a švestek 14.02.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Oloupeme jablka a vyjmeme jádřince. Jablka nakrájíme na plátky. 16 plátků si necháme stranou a zakapeme citronem, aby zůstaly bílé pro zdobení dortu. více...


Systému kritických bodů 6 (1/2). krok 12.02.2002, rubrika: Hygiena Co je to nebezpečí, to je definováno v § 1 písm. e) vyhlášky Ministerstva zemědělství č. 147/1998 Sb. Jedná se především o fyzikální, chemickou nebo mikrobiologickou kontaminaci hotového výrobku, více...


WC - POVINOST nebo PŘEPYCH 11.02.2002, rubrika: Hygiena Požadavek na vybudování WC pro hosty je zakotven jednak ve směrnici č. 72, o hygienických požadavcích na zřizování a provoz zařízení společného stravování uveřejněné ve sbírce hygienických předpisů sv. 64/1987 více...


Základní úpravy kávy 2 08.02.2002, rubrika: Káva Káva filtrovaná
připravuje se v přístroji vždy ve větším množství najednou. Do filtrovacího přístroje je přiváděna voda, která se ohřívá k bodu varu. více...


Silvie Sulanská 07.02.2002, rubrika: Osobnosti Zrození člověka v umělecké líhni jej zákonitě asociuje k inklinaci k dotyčné branži, a je většinově pravděpodobné, že vzešlý plod je totožný se zasetým séměm. U Silvie Sulanské snad ani jinak být nemohlo. více...


Jak vznikl obložený chlebíček 05.02.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Anglické pojmenování obložených chlebíčků zní podle svého vynálezce "Sandwiches". Francouzký kronikář Pierre Jean Grosley píše ve své knize r. 1777 o slově Sandwiches, kterým je označován nový druh pokrmů podavaný v londýnské společnosti. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je středa středa 4. prosince 2024
svátek slaví Barbora, zítra Jitka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.