Reklama
|
Archiv zpráv
Perník z piva
16.01.2012 , rubrika: Cukrařina
Irové dávají Guinness snad do každého druhu dezertu. Tmavé pivo se lije do těsta na banánovou bábovku, vánočního pudingu i biskupského chlebíčku. Perník na irský způsob je díky přídavku Guinnessu neskonale vláčný a strčí do kapsy každý český model.
více...
Tajemství zákaznické přízně
11.01.2012 , rubrika: Tipy a triky
Je lepší pozdravit dvakrát neznámého nežli nepozdravit jednou svého zákazníka na ulici. Zdravte i ty, kteří k vám přijdou třeba jen jednou za rok. Stejně tak by měli zdravit zákazníka i zaměstnanci z výroby.
více...
Někdo to rád sladké
08.01.2012 , rubrika: Hygiena
"Hlavním úkolem chuťových receptorů je výběr vhodné a nezbytné potravy. Především děti potřebují hodně energie, na stavbu těla i na vysokou pohybovou aktivitu. Proto se snadno naučí jíst rychlé cukry, jako je cukr řepný či třtinový,"
více...
Novoroční slovo prezidenta AKC ČR
01.01.2012 , rubrika: Akce a soutěže
První den nového roku má tuto stránku našeho portálu pro sebe vyhrazenu již po mnoho let první muž české gastronomické scény prezident AKC a Kontinentální ředitel WACHS pro střední Evropu Miroslav Kubec.
více...
Vánoční lahůdky
20.12.2011 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vánoce jsou plné symboliky, a tak na vánoční míse nesmí chybět vedle dalších nápaditých tvarů ani hvězdičky a kometky. Po dohotovení můžeme kometky lehounce poprášit zlatým práškem a hned je tu záře z Betléma.
více...
|
Dnes je pondělí pondělí 17. února 2025
svátek slaví Miloslava, zítra Gizela
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|