Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Vánoční meruňková pochoutka Vánoční meruňková pochoutka 03.12.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tento jednoduchý recept patří do oblíbené řady cukroví připravovaného za studena. Připravíme si báječné kuličky, ve kterých je chuť sušených meruněk a ořechů doplněna lehkostí burizonů. více...


Koláče mají prastarou tradici Koláče mají prastarou tradici 28.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy V této době taktéž egyptští koláčníci vyráběli koláč „lebaba“, který byl zhotovován ze suchého chleba, jenž se roztrouhal a přimísilo se máslo, med a růžová voda.
více...


Kokosky Kokosky 25.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pokud je hmota dobře udělána, vytvoří se charakteristické ppraskání na povrchu. Pokud je hmota příliš řídká, kokosky se při pečení roztečou. Tak dílu zdar a hodně štěstí při výrobě více...


Croccantino arachide Croccantino arachide 21.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Koláč po upečení necháme trochu vychladnout. Mezitím si z másla, čokolády a citronové kůry přichystáme polevu. Jakmile se ingredience spojí v tmavou hustou hmotu, polijeme jí povrch koláče a pak vše posypeme nasekanými mandlemi. Servírujeme po vychla více...


Zpracováváme fondán Zpracováváme fondán 19.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Potřebné množství fondánové hmoty dáme do nádoby a bez přídavku jakýchkoliv přísad nahříváme za promíchávání na přímém ohni na teplotu 55 °C. Teplotu měříme teploměrem, při smyslovém zkoušení hmota musí mírně pálit na rtu. více...


Účes na dortu Účes na dortu 16.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Šablony se používají k nastínění vzorku nebo se jejich prostřednictvím vzorek natírá. Nastiňování se provádí štětcem, kdy se používá uztuženého stětce, tzv. kartáčového. více...


Máslové karamelky "FUDGE" Máslové karamelky "FUDGE" 14.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Směs rozpouštíme v mikrovlnné troubě asi 3 až 5 minut, během té doby( asi každé 1 a půl minuty) 3x vymícháme. Opět velmi dobře vymícháme a vylijeme na máslem namazaný čistý plech a naznačíme špachtlí kostičky. více...


Zmrzlina před zákazníkem Zmrzlina před zákazníkem 12.11.2018, rubrika: Akce a soutěže Jedná se o systémem stále čerstvé zmrzliny tvořené před zákazníkem pod názvem BG ITALI. Jedná se o systém, jenž umožňuje nastavit až 59 různých receptů, podle různých příchutí, se specifickými pracovními parametry. více...


SIGEP - 40 -  V KULATÉM JUBILEU! SIGEP - 40 - V KULATÉM JUBILEU! 09.11.2018, rubrika: Akce a soutěže Nejvýznamnější a nejpopulárnější cukrářský veletrh Evropy SIGEP v italském Rimini, završí příštím rokem již čtyři rovné dekády své působnosti. Dokáže přitom neustále navyšovat jeho oblibu a vzůstající zájem návštěvníků i vystavovatelů. více...


Kremrole a s nimi spojená svízel Kremrole a s nimi spojená svízel 07.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na výši lepku a druhu tuku záleží aby se listové těsto opravdu povedlo.Též záleží na poctivém překládání. Pokud nechcete zažívat další zklamání při pečení kremrolí z listového těsta, dávám k dobru těsto mé babičky, které nikdy nezklame. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je neděle neděle 13. října 2024
svátek slaví Renáta, zítra Agáta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.