Reklama |
Archiv zpráv
Zmrzlinové pokušení
31.08.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Nášup banánové zmrzliny, čokolády a vlašských ořechů vám přinese tu správnou inspiraci na nejlepší letní zážitky. Nechte pracovat svou fantazii…s touto příchutí objevíte nový šestý smysl a pozor na závislost!
více...
Co vše je zmrzlina / -III..
25.08.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Zmrzlinovou směs je možné připravovat teplou nebo studenou cestou. V prvním případě stačí smíchat podle návodu výrobce průmyslový výrobek s pitnou vodou a ihned zmrazit na teplotu nejméně -8 stupňů C.
více...
Co vše je zmrzlina / II.
19.08.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
V dnešní době již jen málokterý cukrář či zmrzlinář si připravuje zmrzlinovou směs sám. Většinou i zde dostávají přednost předem průmyslově namíchávané přípravky, ať již v podobě prášků, past nebo jako kombinace obojího.
více...
Co vše je zmrzlina -I.
09.08.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Obliba zmrzliny všeobecně stoupala teprve v devatenáctém století, kdy se zejména ve velkých evropských a amerických městech začala objevovat na jídelních lístcích předních cukrářů a začal stoupat i počet specialistů zmrzlinářů.
více...
Jogurtová zmrzlina s jahodami
21.07.2019, rubrika: Recepty
Rozmixované jahody s jagurtovou zmrzlinou vlijeme do ca. ¾ misky. Naneseme do zbylého postoru šlehačku a odekorujeme plátky jahod.
více...
Dort - král cukrářského umu
19.07.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Dort je symbolem slavnostní příležitosti, narozeninových oslav, křtin, dosažených úspěchů. Dortová tvorba bývá mezi cukrářslými
tvůrcï považována za královskou disciplínu cukrářského umění. více...
Melounový šampionát 2019
12.07.2019, rubrika: Akce a soutěže
V absolutním pořadí s přehledem dominovala Klára Harvánková, velmi zdatně se držela Martina Koumarová. Třetí byla Tereza Buchtová, která řeže teprve rok a čtvrt a nechala za sebou řadu zkušenějších účastníků.
více...
Vestfálský jablečný nákyp
08.07.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Po upečení nákypu a částečném zchladnutí jej převrácením vyjmeme z formy a nakrájíme do potřebných tvarů. Vložíme na talíř a polijeme vanilkovou omáčkou. Odekorujeme nastrouhanou hořkou čokoládou.
více...
Plundrované těsto
03.07.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Po vykynutí těsto vyválíme, na něj položíme máslo, přeložíme do psaníčka jako u listového těsta a vyválíme.
Necháme asi 15 minut v chladu a potom ještě 2 x překládáme a vyvalujeme. více...
Léto a zmrzlina - jedno jest
01.07.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Zmrzlina patří mezi výnosný cukrářský artikl - tomu by měla být přizpůsobena také prodejní strategie. Vitrína by měla být vystavena do výlohy, do ulice nebo přímo proti vstupu do prodejní místnosti. "Nákup zmrzliny je emocionální záležitost.
více...
|
Dnes je pondělí pondělí 16. září 2024
svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |