Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


HOGAKA - 50 roků - Karlsruhe 24.02.2005, rubrika: Akce a soutěže Odborný veletrh v německém Karlsruhe má ve svém názvu zašifrován japonsky znějící název, jehož zkratky avšak prozaicky vyjadřují výstavní témata, kterými byly hotelnictví, gastronomie, catering. více...


Odešla cukrářská legenda – Josef Štafl z Olomouce 24.02.2005, rubrika: Osobnosti Ve středu 16. února učinil osud závěrečnou tečku v životní dráze cukrářské hanácké legendy pana Josefa Štafla, jemuž neobyčejnou přízní osudu v podobě mimořádného zdraví bylo dopřáno vychutnávat život více než 95 roků. více...


Cukrářská role v kuchařském týmu 22.02.2005, rubrika: Cukrařina Cukrářské soutěže mají mnohočetné zastoupení jak na tuzemských, tak i zahraničních kolbištích, a to v působení tzv. hotelové či umělecké cukrařiny, pokud zůstaneme pouze u základního rozlišení. více...


Hogaka – kulinářská soutěž v Karlsruhe 18.02.2005, rubrika: Akce a soutěže CULINERY NESTLÉ TEAM se zúčastnil mezinárodní kulinářské soutěže v německém Karlsruhe, ze které si odváží stříbrný pohár. Novickou týmu byla cukrářka Věra Kocincová z hotelu Pálffy v Praze, která svůj soutěžní debut dekorovala stříbrnou medailí. více...


Valentýn, to lásky den 12.02.2005, rubrika: Pouze hlavní zprávy Čas lásky a citů doba
on čeká na ni s kyticí,
na setkání těší se oba
v den citu lásky světící. více...


HACCP od května i pro prodejce již pod sankcí !!! 11.02.2005, rubrika: Hygiena Státní zemědělská a potravinářská inspekce upozorňuje: také obchody budou muset mít zaveden Systém kritických bodů.
více...


Pekárna propustí všechny zaměstnance 10.02.2005, rubrika: Business Hodonínská pekárna, člen skupiny Delta, postupně utlumuje činnost a do konce června propustí všech šest desítek zaměstnanců. Tamní provoz je podle názoru vedení nerentabilní a výroba se přestěhuje do Brna a Uherského Brodu. více...


Fotodokumentace ze SIGEPU 2005 08.02.2005, rubrika: Akce a soutěže V přímořské letovisku Rimini v Itálii, vyhledávaném v letní sezóně turisty kvůli písečným plážím, si již na počátku roku dali dostaveníčko milovníci sladkostí při příležitosti 26. ročníku cukrářského veletrhu SIGEP. více...


Cukrářské kurzy v zahraničí 07.02.2005, rubrika: Cukrařina Musím předeslat, že v zahraničí nejde o rekvalifikaci, ale o velmi seriózní a drahou záležitost, kdy je obvyklé investovat nemalé částky a mnoho času do vzdělání, v tomto případě cukrářského. více...


Sladové přípravky a jejich vliv na pečivo 04.02.2005, rubrika: Suroviny Jednou z nejdůležitějších přísad, která se používá k výrobě pečiva a zvláště tzv. jemného pečiva, je cukr. Cukr můžeme přidávat v různé formě a to: řepní (sacharózu), hroznový (glukózu), sladový (maltósu). více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je středa středa 4. prosince 2024
svátek slaví Barbora, zítra Jitka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.