Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Vánoční mix Vánoční mix 16.12.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Proto k Vánocům ladí všechny ty kořeněné vůně, které si sypeme na plotny a nahříváme v aromalampách. A proto máme kuchyň provoněnou skořicí, hřebíčkem a vanilkou celoživotně spojenou s Vánoci. více...


Cukrářské ozdoby Cukrářské ozdoby 14.12.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Hříbečky stříkáme na papír každý zvlášť. Spodečky stříkáme špičaté a hlavičky kulaté. První se pečou na plechu a druhé na prkně. více...


Čokoládové mufiny Čokoládové mufiny 11.12.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nasekejte čokoládu na drobné kousky a zalijte horkou kávou (pokud muffiny připravujete pro děti, místo kávy použijte horkou kávu bez kofeinu nebo horkou vodu). Mezitím si ve velké míse smíchejte cukr, mouku, kakaový prášek. více...


Vánoční pepřenky Vánoční pepřenky 09.12.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy K pečení rozehřejeme troubu na teplotu 150 °C a na plech vložíme placičky vlhčí stranou nahoru a pečeme asi 25 minut. Posypeme cukrem. Pro atraktivnost pohledu i chuti, může provést posyp pouze u poloviny z nich. více...


Vánoční hvězda Vánoční hvězda 07.12.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Hmotu vložíme do dobře vymazané a strouhankou vysypané hvězdicové formy. Pečeme při teplotě 180°C po dobu 35-40 minut. Po vychladnutí hvězdu prořízneme, natřeme tence rybízovou marmeládou a naplníme krémem. více...


Ischelské rohlíčky Ischelské rohlíčky 02.12.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Všechny suroviny smícháme dohromady ve vláčné těsto. Necháme přes noc odpočinout v chladu. Vyválíme plát vysoký 0,5 cm a vykrajujeme kolečka. Pečeme při 180 °C. Po vychladnutí polovinu koleček potřeme čokoládou a dozdobíme plátkem mandle. více...


Čajové pečivo á  la française Čajové pečivo á la française 30.11.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Některé druhy se dělají také barevné, na ty musíme hmotu přibarvit a sice barvou žlutou, růžovou nebo čokoládovou. Na čokoládovou je lepší do hmoty přidat trochu kakové rozpuštěné hmoty nebo prášku. více...


Když je čokoláda víc než hobby Když je čokoláda víc než hobby 27.11.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Odborníci tvrdí, že kvalitní tmavá čokoláda by měla při lámání lehce křupnout, zatímco mléčná má vydat o něco jemnější zvuk. Čokoládu nejlépe vychutnáte, když si ji necháte pomalu rozpustit po celé délce jazyka více...


Pastovitá glukóza Pastovitá glukóza 25.11.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Čokoládový dort je možné zdobit pastovitou glukózou. Jeho recepturu nám zaslala čtenářka "spičkaspička".
Jako dortovou prémii přikládáme recept na Píseckou pochoutku. více...


Jablečný konfit s tartarem Jablečný konfit s tartarem 23.11.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zredukujeme jablečný džus s jablečnou šťávou, tak aby měla výraznou chuť a přidáme želatinu (na 1 l cca 25g). Takto připravený rosol dochutíme medem a jablečným octem. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je úterý úterý 19. března 2024
svátek slaví Josef, zítra Světlana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.