Reklama |
Archiv zpráv
Olympijské boje pohledem hodnotících komisařů
25.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
V průběhu dalšího olympijského dne jsme vyzpovídali prvního českého olympijského arbitra Milana SAHÁNKA - historicky první český rozhodčí, který zasedl v hodnotící komisi na kuchařské olympiádě.
více...
Olympijské působení českých medailistů
24.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
Textová a fotografická dokumentace českých medailistů z 21. kuchařské olympiády IKA 2004 v Erfurtu
více...
Vzplál oheň 21. kuchařské olympiády IKA 2004
23.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
V hlavním městě německého spolkového kraje Thüringen, Erfurtu byla zahájena 21. olympiáda kuchařského a cukrářského umění. Absolutním vítězem 21. olympijského kulinářského umění se stalo národní družstvo Švédska.
více...
Gastro Pardubice 04 - Olga Součková, SOŠ Želešice
20.10.2004, rubrika: Cukrařina
Další fotografie ze soutěže GASTRO PARDUBICE – 2004 „O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.“. Tento exponát vytvořila Olga Součková, SOŠ Želešic, která se umístila ve zlatém pásmu v kategorii A.
více...
V cukrárně sezona nikdy nekončí
19.10.2004, rubrika: Business
Cukrárny jsou v našem podvědomí spojeny zejména s letním obdobím, kdy sem zajdeme hlavně za zmrzlinou. Léto však není jejich hlavní sezonou. V cukrárně je totiž sezona celý rok.
více...
Olympijská prezentace týmů Asociace kuchařů a cukrářů ČR
18.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
V pražském hotelu InterContinental ladily formu týmy AKC ČR, kdy třicetpět kuchařů a cukrářů prezentovalo své oborové umění týden před zahájením soutěžního svátku gastronomické olympiády v Erfurtu.
více...
Gastro Pardubice 04 -Ilona Janurová - JaJa, Pardubice
14.10.2004, rubrika: Perník
V následujících dnech se budou na www.cukrar.cz objevovat články s nadpisem Gastro Pardubice, ve kterých budou fotografie ostatních soutěžících, kteří se umístili ve zlatém pásmu.
více...
GASTRO PARDUBICE – 2004 „O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.“
13.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
Ve městě perníku na výstavišti IDEON se konal 9. ročník kontraktačně prodejních výstav GASTRO PARDUBICE 2004. Soutěž byla vyhlášena ve čtyřech kategoriích se soutěžním tématem Evropská unie.
více...
Francouzské křehké kousnutí pod názvem CROQUEMBOUCHE
10.10.2004, rubrika: Cukrařina
Příznivci sladkého umění měli možnost na vlastní oči v pražském hotelu Ibis spatřit tvorbu posvátného francouzského dekoračního dezertu určeného pro rodinné slavnostní příležitosti typu svateb, křtin, narozenin, přijímání, promocí...
více...
Pěna „Surprise“
08.10.2004, rubrika: Recepty
Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny. Na dno pohárů položíme krájené broskve. Cukrářským sáčkem s velkou trubičkou nastříkáme ušlehanou pěnu.
více...
|
Dnes je pátek pátek 8. listopadu 2024
svátek slaví Bohumír, zítra Bohdan a Jezevec má narozeniny Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |