Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Rady nad zlato 3 03.01.2002, rubrika: Tipy a triky 1. Šetřete materiálem, ne však na úkor jakosti zboží, nýbrž na úkor ztrát !
2. Při práci zachovejte největší čistotu na stole, na podlaze a v celé dílně ! více...


Rady nad zlato 2 03.01.2002, rubrika: Tipy a triky 1. Šetřete materiálem, ne však na úkor jakosti zboží, nýbrž na úkor ztrát !
2. Při práci zachovejte největší čistotu na stole, na podlaze a v celé dílně ! více...


Rady nad zlato 1 02.01.2002, rubrika: Tipy a triky 1. Ústní podání je mocnou reklamou - v kladném i záporném smyslu - oč menšího je dosahu, o to větší má váhu !
2. Někdy i jeden špatný výrobek může způsobit ztrátu zákazníka. Neztrácejme tedy zákazníky a vyrábějme pouze kvalitně !
více...


Podlaha v cukrárně 01.01.2002, rubrika: Cukrařina Všechno souvisí se vším a tak i podlaha v odbytovém prostoru a v zázemí cukrárny ovlivňuje naše podnikání. V dobrémnebo ve zlém - podle toho, zda jsme při její realizaci vzali do úvahy všechna důležitá hlediska. více...


Kudy kam cukrařino v horizontu vzdáleném 01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Reprodukční chování mladé české populace se dostává do značně vyhrocené situace, která se počíná stávat vážně povážlivou. více...


Dominový efekt salmonely 01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Mezi cukráři stačí jenom toto hrůzné slovo vyslovit a hned je poplach. A zdravotní neduh se nám dokáže nečekaně vynořovat tam i onde jako ponorná říčka. více...


Utajený cukr 01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy V pondělí 15.března 1999 vstoupilo ve známost nařízení vlády ČR o zavedení cla na dovoz cukru. Překvapením je skutečnost, že oficiální platnost tohoto kroku nabyla účinnosti již v pátek 12. března, ale tento verdikt nebyl veřejnosti oznámen. více...


Zmrzlina Zabaglione 01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Mezi tradiční italskou zmrzlinu patří i zabaglione, což je zmrzlina na způsob chuti vaječného koňaku. Historie této chuti údajně sahá až do 15. století více...


Jak bude dále - kdo to z nás vydrží? 01.01.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Je to otázka, kterou se lidé zdraví místo obvyklého pozdravu, a je to také otázka, na kterou nedovede dosud nikdo odpověděti. více...


Vztah obsahu a kvality lepku v pšeničné mouce a pevná tuková těsta 01.01.2002, rubrika: Cukrařina Většina mlýnů, kde se zpracovává pšenice na pšeničnou mouku, uvádí na certifikátu nejen obsah látek, ale i obsah lepku a jeho kvalitu. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je úterý úterý 15. října 2024
svátek slaví Tereza, zítra Havel

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.