Reklama |
Archiv zpráv
Vánoční vinný věnec
04.12.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Rovněž perník dokáže vytvořit dokonalou osobitou chuťovou symfonii. Nerozhoduje zda se jedná o medový či kořeněný perník, protože v hlavní roli vystupují přísady jako jsou skořice, koriandr, muškátový ořech piment či hřebíček.
více...
MOCCA ŘEZ
03.12.2014, rubrika: Recepty
Moccacino je teplý nápoj připravený smícháním čokoládového sirupu s kávou espresso a doplněný mlékem nebo šlehačkou. Tuto oblíbenou a lahodnou skladbu chutí najdete i v originálním Řezu Moccacino.
více...
Cukrářská obalová dekorace
28.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
K dalším nezbytným požadavků při provozování prodeje je obalová dekorace. Ta nejenom že musí splňovat rozměrové parametry prodávaného zboží, jeho dobrou uchopitelnost, ale i výtvarné provedení.
více...
Italský cukrářský dorost
25.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Poměr žáků cukrářských škol a jejich uplatnění v praxi balancuje kolem 50 procent, je to výsledek za kterým notně zaostáváme. U nás tento poměr, alespoň podle průzkumu tohoto portálu je mezi 3-5 procenty!
více...
Rimini se blíží - ohlédněme se!
20.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Absolutním vrcholem emocí a zážitku, bylo večerní představování jednotlivých prací, které bylo prováděno způsobem úchopu soutěžního monumentu na předem připravené plošině dvěma muži za stabilizační asistence autorky díla
více...
Mister spray gel ELEKTRONIC 5
15.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vydatný pomocník do každé cukrárenské výrobny, ale nejenom tam, který šetří jak natírací štětku, tak nádobu na příslušnou nástřikovou tekutinu. Malý rozměr usnadňuje skladovatelnost a šetří stolový prostor.
více...
Švýcarská čokoláda s otazníkem
13.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
V prvním řádku je uveden pojem jemná čokoláda, a na slovo jemná je potřeba položit zvláštní důraz, neboť bývá Švýcarsko mnohdy mylně považováno za „vlast“ čokolády jako takové.
více...
Lískooříškové lízátko
09.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Do prostoru o rozměru požadovaného lízátka se nalije připravená směs a nechá se podle druhu její konzistence za příslušné teploty zatuhnout. Směs může mít prakticky nekonečnou možnost podob od ovocných, čokoládových, kombinovaných atd.
více...
Americké dezerty typu "American way"
07.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Svatební dorty, pastva pro oči, v těchto případech nelitují ani peněz ani času, na rozdíl od sériové výroby někde v supermarketu. První dojem je většinou pětihvězdičkový, kazí ho jen to, že víte, nebo stačí když tušíte, co je uvnitř.
více...
Kokos
05.10.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Kokosová moučku se suší při vysoké teplotě. Po částečném ochlazení se přesívá za tepla přes síto a je plněna do speciálních beden, čímž se získává konečný produkt pod názvem „desiccated coconut“, neboli strouhaný kokos.
více...
|
Dnes je pondělí pondělí 16. září 2024
svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |