Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


GELATO WORLD TOUR na evropské úrovni  / -1. GELATO WORLD TOUR na evropské úrovni / -1. 07.08.2017, rubrika: Akce a soutěže Rozehrát zmrzlinářskou tvorbu pod dohledem světových arbitrů, je hrou vyžadující nadměrnou koncentraci při své tvorbě, silné duševní napětí, ale i obhájení své práce v anglickém jazyce. Což je v dnešku již obvyklá podmínka účasti. více...


Punčové dortíčky Punčové dortíčky 04.08.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Jeden korpus prokrojíme v polovině tak že nám vzniknou dva tenké pláty. Potřeme je na povrchu marmeládou. Druhý korpus nakrájíme na proužky asi 3 cm silné. Do hlubokého plechu dáme na spod potřený korpus a poklademe na něj nakrájené kandované třešně. více...


Vznik mandlí a pralinek Vznik mandlí a pralinek 31.07.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Cukrář Pralin opojen úspěchem, uháněl dlouhými kroky ulicí Paliais a zmizel v Rue d´Escalier. U Pralinů vše ožilo. Cukrář Pralin ihned vyčistil svůj jediný měděný kotel a přinesl si pytel dřevěného uhlí, cukr a mandle a začal vyrábět. více...


Smetana a tuk vyvolávají pocit štěstí Smetana a tuk vyvolávají pocit štěstí 27.07.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tuk v ústech aktivuje centrum štěstí v mozku. Zejména vzorky s vyšším obsahem tuků "oslovily" ty mozkové oblasti, které se částečně překrývají s oblastí odpovědnou za vnímání chuti. více...


NRA Show Chicago 2017 -  největší v USA NRA Show Chicago 2017 - největší v USA 24.07.2017, rubrika: Akce a soutěže Nápojový gigant Coca-Cola prezentoval systém, který v tuzemsku není běžný: Coca-Cola Freestyle. Umožňuje výrobu tradičních nápojů, doplněných o dosud neobvyklé příchutě - tedy lze si vybrat vanilkovou Coca-Colu Zero nebo třeba třešňový Sprite. více...


Arnoldův Ben & Jerry's Crème Brulée Arnoldův Ben & Jerry's Crème Brulée 21.07.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pokud dáte přednost pudinkové příchuti použijte měkký bílý chléb a v těstu ho máčejte pouze pět vteřin z každé strany.
Máte-li raději toast s výrazněji vajíčkovou příchutí, ponořte ho do směsi na dvojnásobně dlouhou dobu. více...


Karamel podomácku Karamel podomácku 17.07.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Karamelizace je proces oxidace cukru.
Karamelizování znamená suché zahřátí cukru při vysoké teplotě, kdy se jeho vzhled proměňuje ve světle žlutou až tmavě hnědou, lesklou hmotu s typickým aromatem pražení.
více...


Milánský mezinárodní veletrh Host 2017 již v říjnu Milánský mezinárodní veletrh Host 2017 již v říjnu 14.07.2017, rubrika: Akce a soutěže Disciplíny jsou vypsány takto: Chocolate and Praline Sculpture, Sugar and Contemporary Cake Sculpture, Sugar Paste Sculpture and Ice Cream Single Serving. více...


Čeští zástupci GELATO WORLD TOUR ladí na  BOLOŇU Čeští zástupci GELATO WORLD TOUR ladí na BOLOŇU 11.07.2017, rubrika: Akce a soutěže České zmrzlinářské trio půjde na evropskou zteč se záměrem dosažení nejkvalitnějšího výsledku, s navýšenou ambicí o postup do finále mistrovství světa v Rimini. My se podíváme do zákulisí jejich přípravy. více...


Dort Pišingr Dort Pišingr 07.07.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Původcem „pišingru“ je Oscar Pischinger roku 1881, který roku 1918 rozdělil svou firmu mezi rakouské a německé následníky. Rakouská společnost vyráběla od roku 1945 originální Pischingrův dort ve Wiener Neustadtu více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je úterý úterý 19. března 2024
svátek slaví Josef, zítra Světlana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.