Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Praktické zhotovení marcipán, jablek a hrušek 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Abychom zhotovili marcipánová jablka a hrušky, co možná nejvěrněji dle přírody, co se tvaru týká, a aniž je musíme dlouho modelovat, počínáme si následovně: více...


Proč se dává ocet do máslového listového těsta? 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Ocet má tu vlastnost, že při pečení máslového listového těsta napomáhá trhati (listovati). více...


Jaká mouka se má dávat na listové máslové tsto? 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Na máslové listové těsto je nejlepší hladká pšeničná mouka, která obsahuje veliké procento lepku. Čím více má lepku, tím je lepší.
více...


Kdy se má dělat v troubě pára? 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Na některé cukrářské zboží je třeba páry v troubě a té se docílí, když do touby vstříkneme trochu vody. více...


Proč máčené zboží ztrácí někdy lesk? 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Chceme-li tomu zabránit, musíme dbát aby korpusy které máčíme, měly stejnou teplotu jako máčecí hmota. více...


Eliseo Tonti - CUKRÁŘSKÝ VIRTUOS 30.12.2001, rubrika: Osobnosti Ze země helvetského kříže zavítala do České republiky mise cukrářských věrozvěstů, trojnásobný mistr světa Eliseo Tonti a jeho pomocník Marcel Pol. více...


Robert KOLEŇÁK 30.12.2001, rubrika: Osobnosti V dětském věku se téměř každý stává posluchačem pohádek. V četbě se vyskytují útvary hradů a zámků, ústředními postavami bývají král, princ, princezna a rytíři. Naslouchající dítě obvykle zasazuje obraz děje do míst kterými samo někdy prošlo. více...


Boj proti plísním v potravinářských provozovnách 2 29.12.2001, rubrika: Hygiena Nestačí plísně z ploch, na kterých se rozrostly,
seškrabat? Vždyť by bylo jednodušší a bez chemie ? Jaký je nejúčinnější postup proti plísním ? více...


Mistr Tonti opět mezi námi 29.12.2001, rubrika: Osobnosti Cukrář výtvarného profilu, jehož originální tvorba i kopie jsou bez zaváhání rozeznatelné mezi různorodou nabídkou cukrářských výrobků. více...


Boj proti plísním v potravinářských provozovnách 1 28.12.2001, rubrika: Hygiena Přítomnost plísní představuje vždy závažný problém a indikuje možné hygienické závady nebo nedostatky. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je úterý úterý 23. dubna 2024
svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.