Reklama |
Proč máčené zboží ztrácí někdy lesk?
Chceme-li tomu zabránit, musíme dbát aby korpusy které máčíme, měly stejnou teplotu jako máčecí hmota. Jsou-li korpusy příliš studené a máčí se v teplé místnosti, ztratí bonbony lesk. Temperatura místnosti, čokoládové máčecí hmoty a korpusů má být stejná, pak se docílí pěkného lesku.
Příbuzné články...
21.08.2020 Větrník je nutné odvětrat17.09.2018 Carpigiani Freeze & Go 23.08.2018 Větrník s labutím půvabem 20.09.2017 Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka 01.05.2014 Moudré rady - chyby při tvorbě perníku / – 2. [další příbuzné články] |
Dnes je neděle neděle 7. prosince 2025
svátek slaví Ambrož a Benjamín, zítra Květoslava Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |

