Cukrář.cz

Reklama



Proč máčené zboží ztrácí někdy lesk?

30.12.2001 | Autor: Radim Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d
Chceme-li tomu zabránit, musíme dbát aby korpusy které máčíme, měly stejnou teplotu jako máčecí hmota. Jsou-li korpusy příliš studené a máčí se v teplé místnosti, ztratí bonbony lesk. Temperatura místnosti, čokoládové máčecí hmoty a korpusů má být stejná, pak se docílí pěkného lesku.

Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.